reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny:))
Przy Was pendolino to pikus dwa dni nadrabiam czytanie i dalej jestem w plecy;P
Przykro mi z powodu smutnych wieści i ściskam Cie Marta:((
Gratuluje Foote bety teraz czekac na serduszko:)

Ja ostatnio martwię się tą genetyka co z tego będzie itd ale nadal jestem dobrej myśli;)
Ostatnio śniło mi się że lekarz na monitorze pokazywał mi dwa kropki moje a ja u niego na fotelu płacz ze szczęścia;) oby to był proroczy sen:)
Annemarie Twoje psiny są cuuudowne ja mam dwa ale dużo mniejsze bo Shih tzu;))

Biorę się nadal do nadrabiania a Wy tak nie zasuwajcie w pisaniu bo w życiu nie nadrobie;PP

reklama
Witajcie dziewczyny:))
Przy Was pendolino to pikus dwa dni nadrabiam czytanie i dalej jestem w plecy;P
Przykro mi z powodu smutnych wieści i ściskam Cie Marta:((
Gratuluje Foote bety teraz czekac na serduszko:)

Ja ostatnio martwię się tą genetyka co z tego będzie itd ale nadal jestem dobrej myśli;)
Ostatnio śniło mi się że lekarz na monitorze pokazywał mi dwa kropki moje a ja u niego na fotelu płacz ze szczęścia;) oby to był proroczy sen:)
Annemarie Twoje psiny są cuuudowne ja mam dwa ale dużo mniejsze bo Shih tzu;))

Biorę się nadal do nadrabiania a Wy tak nie zasuwajcie w pisaniu bo w życiu nie nadrobie;PP
Życzę żeby sen się spełnił:)

Ja już po wizycie u teściów, powiedziałam że biorę encorton, ale nie było żadnych dodatkowych pytań

Kate ja tylko z 1 pytaniem. Gdzie znalazłaś czy też skąd wiedza o teratozospermi? Cos szperam ale na taką informację nie wpadłam. :)
jak wpiszesz w gogle semen teratozoospermia severe wyskoczą artykuły, o ivf również teratozoospermia ivf embryo quality albo fertilization rate, albo blastocyst formation. a co do art. o którym pisałam tu abstact :Link do: Abstracts: SUCCESS RATES OF NATURAL CONCEPTION AND INTRA-UTERINE INSEMINATION IN MEN WITH SEVERELY ABNORMAL STRICT MORPHOLOGY (<1% NORMAL FORMS) SUGGESTS ALTERNATIVES TO IMMEDIATE IVF.

reklama
Dzień dobry dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień :)

martka no i dobrze, że powiedziałaś :) I też jestem tego samego zdania co marzen, że w kolejną Wiekanoc tez się nie napijesz :)
A co do wina :) Mi teściowa proponowała, ale nie chciałam i oczywiście lawina pytań dlaczego, a może jednak się napijesz. Ale sobie później odpuściła :)
Życzę Wam kolejnego udanego dnia w gronie najbliższych :) ale pamiętajcie dziś nabieracie siły, bo jutro zabieramy się znów do pracy i dużo kciuków będzie potrzebnych :D

Do góry