reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka jak masz prawo jazdy to powiedz że kierujesz albo że bralas tabletke bo @ masz.
Ja jutro mam spokój bo kieruje a mojego M po jednym kieliszku zaboli głowa i będzie po sprawie. Rety ale my musimy ściemniać.
Dziś rano jechałam do kliniki to tesc spytał gdzie jadę to mówię mu ze mam sprawę załatwić. A teściowa mojego M pytała to powiedział że w szkole jestem ( wielka sobota) . Pewnie pomyśli ze na lewo jezdze :D

Martka jak masz prawo jazdy to powiedz że kierujesz albo że bralas tabletke bo @ masz.
Ja jutro mam spokój bo kieruje a mojego M po jednym kieliszku zaboli głowa i będzie po sprawie. Rety ale my musimy ściemniać.
Dziś rano jechałam do kliniki to tesc spytał gdzie jadę to mówię mu ze mam sprawę załatwić. A teściowa mojego M pytała to powiedział że w szkole jestem ( wielka sobota) . Pewnie pomyśli ze na lewo jezdze :D
hehe dobre :D No czasami już nie wiadomo co się mówiło albo kombinować co powiedzieć. Taki już nasz urok. Ja miałam w środę pytanie od teściowej czy ze sobą byłam u lekarza. Więc powiedziałam, że na kontroli byłam, bo nie wiedziałam co powiedzieć.

Eh pewnie koniec końców powiem co łykam, najwyżej później poprzesuwam trochę terminy, bo ciągle pytania czy robiłam już test mnie wykańczają, chociaż wiem ze to z troski

Ehh pisałam już wcześniej, ale rozladowal mi się tel więc wracam teraz..
Dziewczyny Wesołych świąt! Spełnienia marzeń tych małych i tych wielkich i przede wszystkim zdrowia i sił do walki w dążeniu do celów oraz pogody ducha jak i pogody obfitej w jak najwięcej słońca dla Was!

Marzeń wiem że się stresujesz, ja mam podgląd we wtorek i też się boję i cały czas wkrecam że mam za małą dawkę i nie będzie dobrego efektu a trzeba myśleć pozytywnie bo cóż innego nam zostało :yes:

Tak czy inaczej samych pozytywnosci życzę :-) :)

Witajcie, my już domciu. Wyjazd udany :).
Niestety Was nie nadrobię, bo to prawie 900 postów.

Życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa :)

Dziewczyny przepraszam ze tak przy swietach ale mam pytanie od kilku dni strasznie wymiotuje w zasadzie od 13 tyg raz rano raz wieczor teraz myslalam ze zejde z tego swiata tak mna rzucalo az mnie glowa rozbolala
Mam nadzieje ze to normalne i nie mam sie co martwic. Dziewczyny doswiadczone dajcie znac. Przepraszam ze przy smakolykach swiatecznych taki temat poruszam :) Dobrej Nocy

Dziś odpoczywamy i świętujemy ;)

MARZEC

28: Rada - podgląd w czasie stumulacji
29: natula - usg przed crio
29: Malina - usg w trakcie stymulacji
29: kasia_Basia - usg w trakcie stymulacji
29: ewelina86 - usg w trakcie stymulacji
29: Martka83 - usg i wyznaczenie terminu crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
30: westaice - betowanie
31: Falka302 - wizyta przed crio

KWIECIEŃ