reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny:))
Przy Was pendolino to pikus dwa dni nadrabiam czytanie i dalej jestem w plecy;P
Przykro mi z powodu smutnych wieści i ściskam Cie Marta:((
Gratuluje Foote bety teraz czekac na serduszko:)

Ja ostatnio martwię się tą genetyka co z tego będzie itd ale nadal jestem dobrej myśli;)
Ostatnio śniło mi się że lekarz na monitorze pokazywał mi dwa kropki moje a ja u niego na fotelu płacz ze szczęścia;) oby to był proroczy sen:)
Annemarie Twoje psiny są cuuudowne ja mam dwa ale dużo mniejsze bo Shih tzu;))

Biorę się nadal do nadrabiania a Wy tak nie zasuwajcie w pisaniu bo w życiu nie nadrobie;PP

reklama
Witajcie dziewczyny:))
Przy Was pendolino to pikus dwa dni nadrabiam czytanie i dalej jestem w plecy;P
Przykro mi z powodu smutnych wieści i ściskam Cie Marta:((
Gratuluje Foote bety teraz czekac na serduszko:)

Ja ostatnio martwię się tą genetyka co z tego będzie itd ale nadal jestem dobrej myśli;)
Ostatnio śniło mi się że lekarz na monitorze pokazywał mi dwa kropki moje a ja u niego na fotelu płacz ze szczęścia;) oby to był proroczy sen:)
Annemarie Twoje psiny są cuuudowne ja mam dwa ale dużo mniejsze bo Shih tzu;))

Biorę się nadal do nadrabiania a Wy tak nie zasuwajcie w pisaniu bo w życiu nie nadrobie;PP
Życzę żeby sen się spełnił:)

Ja już po wizycie u teściów, powiedziałam że biorę encorton, ale nie było żadnych dodatkowych pytań

Kate ja tylko z 1 pytaniem. Gdzie znalazłaś czy też skąd wiedza o teratozospermi? Cos szperam ale na taką informację nie wpadłam. :)
jak wpiszesz w gogle semen teratozoospermia severe wyskoczą artykuły, o ivf również teratozoospermia ivf embryo quality albo fertilization rate, albo blastocyst formation. a co do art. o którym pisałam tu abstact :Link do: Abstracts: SUCCESS RATES OF NATURAL CONCEPTION AND INTRA-UTERINE INSEMINATION IN MEN WITH SEVERELY ABNORMAL STRICT MORPHOLOGY (<1% NORMAL FORMS) SUGGESTS ALTERNATIVES TO IMMEDIATE IVF.

reklama
Dzień dobry dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień :)

martka no i dobrze, że powiedziałaś :) I też jestem tego samego zdania co marzen, że w kolejną Wiekanoc tez się nie napijesz :)
A co do wina :) Mi teściowa proponowała, ale nie chciałam i oczywiście lawina pytań dlaczego, a może jednak się napijesz. Ale sobie później odpuściła :)
Życzę Wam kolejnego udanego dnia w gronie najbliższych :) ale pamiętajcie dziś nabieracie siły, bo jutro zabieramy się znów do pracy i dużo kciuków będzie potrzebnych :D

Do góry