reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Pewnie ze wiem . To takie żarty żarciki .Wiesz, ważne żeby był chociaż jeden
G
Gość
Gość
Z tego co wiem to nie wolno.Czy przy encortonie można pić alkohol? Jutro na pewno u teściów jakieś winko się pojawi , a w ulotce nic nie znalazłam
W ulotce jest napisane, " alkohol może spowodować zwiększone ryzyko owrzodzenia i krwawienia z przewodu pokarmowego" w sumie ja jestem panikarą więc chyba lampki wina będę się bała wypić. Tylko nie chce tłumaczyć dlaczego, bo chciałabym powiedzieć o wszystkim dopiero po transferze, nie chciałabym mówić o przygotowaniach
Ewunka
Fanka BB :)
Przypominam jak obiecałam o 20 na tlc in vitro
G
Gość
Gość
To powiedz ze zatrulas sie czyms wczoraj, albo ze chyba masz jakies wrzody na zoladku albo cos tam jeszcze i ze nie chcesz pic bo sie bedziesz zle czula. Posciemniaj cos napewno uwierza bo czemu by nieW ulotce jest napisane, " alkohol może spowodować zwiększone ryzyko owrzodzenia i krwawienia z przewodu pokarmowego" w sumie ja jestem panikarą więc chyba lampki wina będę się bała wypić. Tylko nie chce tłumaczyć dlaczego, bo chciałabym powiedzieć o wszystkim dopiero po transferze, nie chciałabym mówić o przygotowaniach
Teściowa pracuje w pogotowiu, więc od razu wyczuje, albo znajdzie lekarstwoTo powiedz ze zatrulas sie czyms wczoraj, albo ze chyba masz jakies wrzody na zoladku albo cos tam jeszcze i ze nie chcesz pic bo sie bedziesz zle czula. Posciemniaj cos napewno uwierza bo czemu by nie
reklama
G
Gość
Gość
No to nie wiem co podpowiedziecTeściowa pracuje w pogotowiu, więc od razu wyczuje, albo znajdzie lekarstwo
Podziel się: