reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marluna mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :* Może jednak klinka Cię przyjmie, jak im opiszesz co Ci dolega

Ostatnia edycja:
reklama
Marluna - wiem, e, że będzie wszystko dobrze. Jak masz nospe, magnez i prg to bierz. I tak jak anika11 mówi, postaraj się uspokoić. Na pewno będzie dobrze.
A podejście w Szwajcarii to normalnie szkoda słów :(.

Dziewczyny zadzwonilam na izbe przyjac , bo zdaje sobie sprawe ze tu w Szwajcarii, przejazdzka na izbe przyjec bez wczesniejszego zameldowania moze sie skonczyc odeslaniem do domu.
Mila pani dyzurna ginekolog poinformowala mnie ze na bol brzucha trzeba wziasc paracetamol, plamienia sie zdarzaja w ciazy punkt.
Oczywiscie pojnformowala mnie ze moze byc tak ze zaczyna sie poronienie ale jezeli tak jest to ona i tak nie moze niczym temu przeciwdzialac.
Mam sie zglisuc jak sie zaczna nieziemskie bole i krwawienie jak przy miesiaczce, wtedy bedzie mozna zrobuc lyzeczkowanie.
Jestem rozgoryczona i lzy plyna same po policzkach, z nikad pomocy w tej durnej Szwajcarii.
Powiem Ci kochana ze w Hiszpani I Szwajcarii jest dużo podobieństw z tego co wcześniej pisałaś ale to są jakieś jaja. .... nie można jechać na pogotowie i zadać pomocy ..... no wurwa ręce opadają . Badania krwi usg ..... no Jezusie ......coś strasznie dziwnego tam się dzieje .
Łez v odpoczywaj ....... I będzie dobrze. Prywatnie do ginekologa nie możesz się wybrać ?
Trzymam kciuki za Twoje bliźniaki .
Staraj się nie panikować . Puki nie ma czerwonej krwi nie jest źle

I ja się przyłączam do mocnych kciuków!
Będzie dobrze, musi być.

Swoją drogą...Ci ludzie chyba świadomości nie mają co przechodzą takie osoby jak my.

reklama
Do góry