reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Marluna mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :* Może jednak klinka Cię przyjmie, jak im opiszesz co Ci dolega

Ostatnia edycja:
reklama
Marluna - wiem, e, że będzie wszystko dobrze. Jak masz nospe, magnez i prg to bierz. I tak jak anika11 mówi, postaraj się uspokoić. Na pewno będzie dobrze.
A podejście w Szwajcarii to normalnie szkoda słów :(.

Dziewczyny zadzwonilam na izbe przyjac , bo zdaje sobie sprawe ze tu w Szwajcarii, przejazdzka na izbe przyjec bez wczesniejszego zameldowania moze sie skonczyc odeslaniem do domu.
Mila pani dyzurna ginekolog poinformowala mnie ze na bol brzucha trzeba wziasc paracetamol, plamienia sie zdarzaja w ciazy punkt.
Oczywiscie pojnformowala mnie ze moze byc tak ze zaczyna sie poronienie ale jezeli tak jest to ona i tak nie moze niczym temu przeciwdzialac.
Mam sie zglisuc jak sie zaczna nieziemskie bole i krwawienie jak przy miesiaczce, wtedy bedzie mozna zrobuc lyzeczkowanie.
Jestem rozgoryczona i lzy plyna same po policzkach, z nikad pomocy w tej durnej Szwajcarii.
Powiem Ci kochana ze w Hiszpani I Szwajcarii jest dużo podobieństw z tego co wcześniej pisałaś ale to są jakieś jaja. .... nie można jechać na pogotowie i zadać pomocy ..... no wurwa ręce opadają . Badania krwi usg ..... no Jezusie ......coś strasznie dziwnego tam się dzieje .
Łez v odpoczywaj ....... I będzie dobrze. Prywatnie do ginekologa nie możesz się wybrać ?
Trzymam kciuki za Twoje bliźniaki .
Staraj się nie panikować . Puki nie ma czerwonej krwi nie jest źle

I ja się przyłączam do mocnych kciuków!
Będzie dobrze, musi być.

Swoją drogą...Ci ludzie chyba świadomości nie mają co przechodzą takie osoby jak my.

reklama
Do góry