reklama
Kurde nigdy nie zwróciłam uwagi ...Dziewczyny mam takie pytanie.
Czy beta oznaczona mU/ml to to samo co mIU/ml? Świta mi coś, że któraś z dziewczyn miała w takich normach. Nie wiem czy Emenems. Jak by któraś mogła pomóc będę wdzięczna.
stacy
Fanka BB :)
Aha, czyli pewnie na jedno wychodzi. Moja znajoma ma właśnie w tych jednostkach a mieszka za granicą. I dlatego mi świtało, że któraś z Was takie coś miała.
Dziewczyny jestem po kolejnym usg, lekarka aż sie wystraszyła jak zobaczyła ile jest pęcherzyków. A jest ich baaaardzo dużo, powiedziała że nawet nie liczy dokładnie ile, bo tyle ich jest. Około 6 ma po 22mm reszta niestety to 12mm około. Powiedziała że może być hiperka... Wtedy transfer będzie przełożony ale to zależy od tego jak będę się czuła w sobotę, bo wtedy będzie punkcja. W sumie czuję się zupełnie normalnie, tylko ucisk w dole brzucha przy siadaniu no i ogólnie czuje ze mam pełen brzuch pęcherzy poza tym powiększone i bolące piersi ale to normalka. Powiedzcie proszę jak się odczuwa hiperke? Ja przy pierwszej stymulacji wyprodukowalam 22 jajeczka i hiperki nie było
Bety72
Fanka BB :)
Dziewczyny maluchy są ze mną. Nawet kazałam się doktorkowi uczesać co by się dzieciaki nie wystraszyły. Teraz czekam pod gabinetem na wizytę. Jestem pełna optymizmu. Zobaczymy. Ach....
Dziewczyny maluchy są ze mną. Nawet kazałam się doktorkowi uczesać co by się dzieciaki nie wystraszyły. Teraz czekam pod gabinetem na wizytę. Jestem pełna optymizmu. Zobaczymy. Ach....
&&& KOCHANA!!!
Mam nadzieję ze niedługo dołączę do grona oczekiwaczekDziewczyny maluchy są ze mną. Nawet kazałam się doktorkowi uczesać co by się dzieciaki nie wystraszyły. Teraz czekam pod gabinetem na wizytę. Jestem pełna optymizmu. Zobaczymy. Ach....
reklama
Podziel się: