reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My sobie kiedys z Bety tym glowe zawracalysmy i probowalysmy przeliczac,wychodzilo na to samo,ja mialam wtedy i takie i takie wartosci bo robilam w roznych labo.

Aha, czyli pewnie na jedno wychodzi. Moja znajoma ma właśnie w tych jednostkach a mieszka za granicą. I dlatego mi świtało, że któraś z Was takie coś miała.

Dziewczyny jestem po kolejnym usg, lekarka aż sie wystraszyła jak zobaczyła ile jest pęcherzyków. A jest ich baaaardzo dużo, powiedziała że nawet nie liczy dokładnie ile, bo tyle ich jest. Około 6 ma po 22mm reszta niestety to 12mm około. Powiedziała że może być hiperka... Wtedy transfer będzie przełożony ale to zależy od tego jak będę się czuła w sobotę, bo wtedy będzie punkcja. W sumie czuję się zupełnie normalnie, tylko ucisk w dole brzucha przy siadaniu no i ogólnie czuje ze mam pełen brzuch pęcherzy:) poza tym powiększone i bolące piersi ale to normalka. Powiedzcie proszę jak się odczuwa hiperke? Ja przy pierwszej stymulacji wyprodukowalam 22 jajeczka i hiperki nie było

reklama
Do góry