reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My sobie kiedys z Bety tym glowe zawracalysmy i probowalysmy przeliczac,wychodzilo na to samo,ja mialam wtedy i takie i takie wartosci bo robilam w roznych labo.

Aha, czyli pewnie na jedno wychodzi. Moja znajoma ma właśnie w tych jednostkach a mieszka za granicą. I dlatego mi świtało, że któraś z Was takie coś miała.

Dziewczyny jestem po kolejnym usg, lekarka aż sie wystraszyła jak zobaczyła ile jest pęcherzyków. A jest ich baaaardzo dużo, powiedziała że nawet nie liczy dokładnie ile, bo tyle ich jest. Około 6 ma po 22mm reszta niestety to 12mm około. Powiedziała że może być hiperka... Wtedy transfer będzie przełożony ale to zależy od tego jak będę się czuła w sobotę, bo wtedy będzie punkcja. W sumie czuję się zupełnie normalnie, tylko ucisk w dole brzucha przy siadaniu no i ogólnie czuje ze mam pełen brzuch pęcherzy:) poza tym powiększone i bolące piersi ale to normalka. Powiedzcie proszę jak się odczuwa hiperke? Ja przy pierwszej stymulacji wyprodukowalam 22 jajeczka i hiperki nie było

reklama
Do góry