reklama
Trzymam kciuki, na pewno dacie radę !!!!
Martka - mnie lekarz zawsze mówił, że hiperka jest od 6000 jedn estradiolu. Ja zwykle miałam prawie 8000. Hiperkę miałam 4 razy. Dwa razy zaczęła się kilka dni po, i 2 razy od razu następnego dnia po punkcji. Ja miałam wzdety mocno brzuch, twardy, mdłości, wymioty, brzuch boli tak, że wydaje Ci się, że gazy Cie roznosza lub wątroba boli. Mogą być też duszności, ale nie muszą. Skąpo mocz też, ale to już bardzo zaawansowana hiperka, wtedy to tylko szpital. Profilaktycznie pij 3-4 litry wody dziennie i jedz dużo nabiału. Mam nadzieję, że Cie jednak hiperka ominie.
Punkcja w sobotę, niestety nie wiem jaki byl estradiol dopiero jutro moge się telefonicznie dowiedziecMartka,hiperka rozwija sie po punkcji pare dni.Jaki masz estradiol?jesli pecherzyki maja po 22 mm. to pieknie,gotowa do punkcji,kiedy???
Z tymi wzdęciami to ja chyba nie poznam bo to u mnie standardMartka - mnie lekarz zawsze mówił, że hiperka jest od 6000 jedn estradiolu. Ja zwykle miałam prawie 8000. Hiperkę miałam 4 razy. Dwa razy zaczęła się kilka dni po, i 2 razy od razu następnego dnia po punkcji. Ja miałam wzdety mocno brzuch, twardy, mdłości, wymioty, brzuch boli tak, że wydaje Ci się, że gazy Cie roznosza lub wątroba boli. Mogą być też duszności, ale nie muszą. Skąpo mocz też, ale to już bardzo zaawansowana hiperka, wtedy to tylko szpital. Profilaktycznie pij 3-4 litry wody dziennie i jedz dużo nabiału. Mam nadzieję, że Cie jednak hiperka ominie.
Ja na przemian teraz planuję wziąć l4, chociaz wiem ze wtedy doba ciągnie się w nieskończoność, ale mam już zapas książek, gry na PS no i was więc jestem zaopatrzona we wszystko co potrzeba żeby przetrwać to oczekiwanieMożna zeswirowac od tego czekania. Dziewczyny, powiedzcie mi, wy normalnie chodzicie do pracy po transferze, czy robicie sobie wolne ???
Nie wiem Ja dzisiaj idę do dziecka nowonarodzonego. Jestem już chora... Nie wiem jak to przeżyję, nie wiem...
martka, kciuki i za Ciebie!!!
Dasz radę kochana, wiem że ci ciężko
reklama
Ja wzięłam l4 i zaczynam żałować. Od transferu w sobotę przeczytałam trzy ksiazki, ale nie mam pojęcia o czym były dobrze, że jest to forum i mogę was czytać, to jakoś lecą godziny do badania...Ja na przemian teraz planuję wziąć l4, chociaz wiem ze wtedy doba ciągnie się w nieskończoność, ale mam już zapas książek, gry na PS no i was więc jestem zaopatrzona we wszystko co potrzeba żeby przetrwać to oczekiwanie
Podziel się: