reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewa jak masz brązowe plamienie to stara krew. Nic się nie martw. Ja tez tak miałam i lekarka powiedziała żeby się nic nie obawiać brązowe plemienia to pozostałości po tamtym krwawieniu. Gorzej gdyby była swieza krew.

Kate czy ty studiowalas medycynę? Jestem pelna podziwu!

Anika wszystko będzie dobrze. Kropek na pewno sobie poradzi!

reklama
Bety czy to dziś? zabierasz mrozaczki do domu? :):)
Byłam wczoraj w Invimedzie po 12 i było sporo ludzi..
niebajko a jak tam u Ciebie?:))) to już prawie finisz! jejuuu jak ten czas zapiernicza!

mojej @ wciąż nie ma...szlag mnie trafia :( chyba nici z histeroskopii...
Kochana to ile się już spóźnia ta twoja @@@?? Bardzo mi przykro; (( moja teraz się spóźniłem ale dosłownie 2 dni a tak to jak w zegarku. Najki a może ty będziesz tym "drugim cudem" po Hess......ale by było ;))

Jest pecherzyk z pecherzykiem zoltkowym. Wg lekarki jest jeszcze chwilą na serduszko
Anika kochana czy nie może być choć przeź chwilę bez stresu ; (( dosyć że tyle przechodzimy to gdy już się uda to znów "cos". Ja wierzę że twój kropek jest bardzo silny i wytrwa to wszystko. A co z tym krwiakiem sam ma się wchlonac czy jak? Odpoczywaj dużo.

Właśnie Anika...co lekarz powiedział? jakie zalecenia? kiedy kolejna wizyta?
Wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Swoje już wycierpiałaś, teraz musi być już tylko dobrze.
Nie znam się...ale kilka osób pisało o krwiaku i o tym że się wchłonął. MOCNE kciuki za Ciebie i kropka

eee madziu w ten cud to niestety nie uwierzę..Nie mam drożnych jajowodów. Hessiak ma jeden.
Ostatnia @ 31 grudnia

Ewa jak masz brązowe plamienie to stara krew. Nic się nie martw. Ja tez tak miałam i lekarka powiedziała żeby się nic nie obawiać brązowe plemienia to pozostałości po tamtym krwawieniu. Gorzej gdyby była swieza krew.

Kate czy ty studiowalas medycynę? Jestem pelna podziwu!

Anika wszystko będzie dobrze. Kropek na pewno sobie poradzi!
Może i tak ale cały czas mam takie napięcie w brzuchu raz kucie raz rwanie raz pieczenie sama nie wiem czy tak powinno byc mam wrażenie jakby okres nadchodził

Aniko.. to serduszko jeszcze sie pojawi. Jest czas, sa szanse, krwiaczyska kraza po forum. Niestety..
Kate, blagam, napisz cos madrego.

reklama
Właśnie Anika...co lekarz powiedział? jakie zalecenia? kiedy kolejna wizyta?
Wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie. Swoje już wycierpiałaś, teraz musi być już tylko dobrze.
Nie znam się...ale kilka osób pisało o krwiaku i o tym że się wchłonął. MOCNE kciuki za Ciebie i kropka

eee madziu w ten cud to niestety nie uwierzę..Nie mam drożnych jajowodów. Hessiak ma jeden.
Ostatnia @ 31 grudnia
Kochana kiedyś gdzieś czytałam o jakimś cudzie że po paru stymulacjach i nie udanych ivf kobieta zaszła w ciążę i też miała niedrozne jajowody... 31 grudnia ostatni raz była to już kilka dni po. .to poczekajmy jeszcze może już się nie pojawi. A miałaś już kiedyś robiona histeroskopie? Mamy ten sam problem bo ja też niedrozna ;)) a dodatkowo macie jeszcze jakiś problem czy tylko jajowody?

Do góry