24magda09
Fanka BB :)
Anika kochana tylko się nie denerwuj. Napisz co lekarz jeszcze mówił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No już trochę minęło, ale pamiętam, że jak raz robiłam przerwę - pomiędzy transferami, to pierwsze krwawienie, po nieudanej próbie było zaraz po odstawieniu leków a drugie, które miało być w terminie miesiączki, sporo się opóźniło. Więc pewnie teraz będzie podobnie, tylko wściekam się bo termin histeroskopii mam umówiony, a jak @ spóźni mi się kilka dni, to mogą nie mieć wolnych miejsc. I pewnie będę czekać kolejny cykl. No ale zobaczymy, może przyjdzie franca jeszcze dzisiajKochana kiedyś gdzieś czytałam o jakimś cudzie że po paru stymulacjach i nie udanych ivf kobieta zaszła w ciążę i też miała niedrozne jajowody... 31 grudnia ostatni raz była to już kilka dni po. .to poczekajmy jeszcze może już się nie pojawi. A miałaś już kiedyś robiona histeroskopie? Mamy ten sam problem bo ja też niedrozna ) a dodatkowo macie jeszcze jakiś problem czy tylko jajowody?
Tak kochana dzisiaj. Właśnie zajechałam, pół pęcherza opróżniłam. O 12:40 planowane crio.Bety czy to dziś? zabierasz mrozaczki do domu?
Byłam wczoraj w Invimedzie po 12 i było sporo ludzi..
niebajko a jak tam u Ciebie?)) to już prawie finisz! jejuuu jak ten czas zapiernicza!
mojej @ wciąż nie ma...szlag mnie trafia chyba nici z histeroskopii...