reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co do denerwujacych życzeń, u mnie rodzina wie o naszych próbach i życzy nam powodzenia, ale nie jakoś nachalnie. Tylko dziadkowie mojego M. nic o tym nie wiedzą, ale już nam nie życzą powiększenia rodziny, bo chyba się w końcu skapneli, że coś jest nie halo :). Zajęło im to 3 lata ;)
W Wigilię będzie moj brat cioteczny z bratowa i ich 7 m córka, ale na chwilkę tylko, by pradziadki dziecko zobaczyli.

Witam was I zycze wam wszystkim zdrowych spokojnych świat, i zeby kolejne były w większym gronie.

U mnie sie potwierdziło i jestem w ciąży, ale jak dla mnie Beta nie jest za wysoka. Dziś 8dpt a Beta 74. Niestety nie mam jak powtórzyć bo sa święta, zreszta w klinice mówili, ze nie ma potrzeby powtarzać.

Witam was I zycze wam wszystkim zdrowych spokojnych świat, i zeby kolejne były w większym gronie.

U mnie sie potwierdziło i jestem w ciąży, ale jak dla mnie Beta nie jest za wysoka. Dziś 8dpt a Beta 74. Niestety nie mam jak powtórzyć bo sa święta, zreszta w klinice mówili, ze nie ma potrzeby powtarzać.
Aniołkowamama nie martw się kochana i nie zamartwiaj ja przy swoim synku w 10dpt miałam tylko 64 czy 67 nie pamiętajm już ale uwierz mi ze wszystko było ok

To i my sie dorzucimy z zyczeniami (tzn ja i 2 x4AA:wink:)

Zycze Wam psychicznego spokoju i duzo cierpliwosci,
odparowania od tematu i spojrzenia wokol Was.
Dla tych co w dwupaku ciepla pod sercem ,
Odstawmy zale,zlosci i cieszmy sie swietami.
U mnie na ogrodzie kwitna tulipany...ale pomimo to swieta pozostana swietami.
A w Nowym Roku...dalszego trzymania sie razem,przepieknych testow,szczesliwych porodow,cudownych poczec i wszystkiego o czym marzycie:biggrin2:

To i my sie dorzucimy z zyczeniami (tzn ja i 2 x4AA:wink:)

Zycze Wam psychicznego spokoju i duzo cierpliwosci,
odparowania od tematu i spojrzenia wokol Was.
Dla tych co w dwupaku ciepla pod sercem ,
Odstawmy zale,zlosci i cieszmy sie swietami.
U mnie na ogrodzie kwitna tulipany...ale pomimo to swieta pozostana swietami.
A w Nowym Roku...dalszego trzymania sie razem,przepieknych testow,szczesliwych porodow,cudownych poczec i wszystkiego o czym marzycie:biggrin2:
no to kochana gratuluję ☺☺☺ wytrwałości do bety i dużo spokoju ☺☺☺trzymam kciuki za was kochani

Kochane moje.
Życzę Wam wytrwałości w leczeniu oby było dla Was/Nas skuteczne.
Obyśmy się doczekały wymarzonych i wyczekanych dwóch kresek. Oby nasze bety rosły i obysmy mogły wkrótce utulić nasze dzieciątka w ramionach.
Dla dziecinek naszych w Niebie- Pamiętamy o Was.
Nie poddawajcie się walczcie!!! Olejcie życzenia i "życzliwe rodziny i znajomych". Nikt tego nie rozumie, tego co przezywamy miesiąc w miesiąc. Tego co przezywamy po nieudanym transferze, nieudanej stymulacji.
Nikt inny niedocenia tych magicznych dwóch kresek na teście- niedocenia tak jak my po miesiącach i latach niewyrównanej walki z naszą niepłodnością. Owocnych transferów kochane a może naturalsów nawet!!!
Wesołych Świąt Kochane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry