reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a ja to się chyba usunę narazie z forum. Moje marzenie się spełniło i serce bije ale jakoś mam wrażenie że zasmucam tymi dobrymi wiadomościami was które jeszcze czekają. Źle się z tym czuję

reklama
dziewczyny, spóżniona @ własnie nadeszła. jutro dzownię i umawiam się na wizytę przedtransferową. rozumiem, że dzisiejszego dnia juz nie liczę, jutro będzie 1dc?

Dziewczyny a ja to się chyba usunę narazie z forum. Moje marzenie się spełniło i serce bije ale jakoś mam wrażenie że zasmucam tymi dobrymi wiadomościami was które jeszcze czekają. Źle się z tym czuję

Nikaaa-ani mi sie waz!!!!! potrzebujemy optymizmu,dobrych wiesci i Ciebie:biggrin2:Kto nas ma z podlogi podnoscic ,jak juz nie wiemy co dalej? kto opier...lac,ze nie wolno sie poddawac?
"Zasmucasz dobrymi wiadomosciami" kochana za duzo nospy i relanium wzielas:biggrin2:Dajesz nam nadzieje,jestes chodzacym przykladem (jednym z wielu) ze warto walczyc.W zyciu potrzebna jest rownowaga,miedzy dobrem i zlem inaczej czlowiek choruje.Tak samo forum,ma byc zdrowe i dla wszystkich:happy2:
I nie kifuj tyle:biggrin2::-D:biggrin2::-D

Dziewczyny czy któraś ciężarna bierze magnez i w jakiej dawce? Coś mnie pobolewa brzuch i musze chyba nospe i magnez zacząć brać
Kochana ja biore magnez od dłuższego czasu, a w obecnej chwili zakupiłam w dawce po 450 mg ( dla kobiet w ciąży zalecana dzienna dawka to około 370 mg wyczytałam) ale ja biorę 2 razy dziennie rano i wieczorem- bo nie wiadomo ile z tego się wchłonie i nie jest ważna ilość tabletek tylko ich dawka, a przez pierwsze 10 dni od transferu 2 razy dziennie nospe zapobiegawczo, teraz juz nie ale mam w zapasie jakby coś zaczęło się dziać.

Kochana nie możesz źle się czuć bo jesteś szczęśliwa...Pamiętaj że tutaj my wszystkie cieszymy się razem z tobą a zasmucamy tutaj bo tylko my tak na prawdę wiemy co przechodzimy. Ale to tyczy się również tych dobrych wieści przecież po to, tu jesteśmy aby razem płakać i cieszyć się. Kochana to mnie tu też nie powinno być bo ja już mam synka z ivf ale postanowiłam dołączyć ponieważ nikt mnie tak nie rozumie jak właśnie WY KOCHANE

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry