reklama
annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja to się chyba usunę narazie z forum. Moje marzenie się spełniło i serce bije ale jakoś mam wrażenie że zasmucam tymi dobrymi wiadomościami was które jeszcze czekają. Źle się z tym czuję
Nikaaa-ani mi sie waz!!!!! potrzebujemy optymizmu,dobrych wiesci i CiebieKto nas ma z podlogi podnoscic ,jak juz nie wiemy co dalej? kto opier...lac,ze nie wolno sie poddawac?
"Zasmucasz dobrymi wiadomosciami" kochana za duzo nospy i relanium wzielasDajesz nam nadzieje,jestes chodzacym przykladem (jednym z wielu) ze warto walczyc.W zyciu potrzebna jest rownowaga,miedzy dobrem i zlem inaczej czlowiek choruje.Tak samo forum,ma byc zdrowe i dla wszystkich
I nie kifuj tyle
annemarie
dziewczyny, spóżniona @ własnie nadeszła. jutro dzownię i umawiam się na wizytę przedtransferową. rozumiem, że dzisiejszego dnia juz nie liczę, jutro będzie 1dc?
Tez bym tak to rozumiala,do ataku kochana
annemarie
Dziękuję Annemarie ;*
Mozemy Ci udzielic Urlopuale potem oczywiscie wracasz i zostajesz i nigdzie sie nie wybierasz,
Kot mi chodzi po klawiaturze,pisze 3 raz bo bylo po kociemu
Monika1988
Zaciekawiona BB
Kochana ja biore magnez od dłuższego czasu, a w obecnej chwili zakupiłam w dawce po 450 mg ( dla kobiet w ciąży zalecana dzienna dawka to około 370 mg wyczytałam) ale ja biorę 2 razy dziennie rano i wieczorem- bo nie wiadomo ile z tego się wchłonie i nie jest ważna ilość tabletek tylko ich dawka, a przez pierwsze 10 dni od transferu 2 razy dziennie nospe zapobiegawczo, teraz juz nie ale mam w zapasie jakby coś zaczęło się dziać.Dziewczyny czy któraś ciężarna bierze magnez i w jakiej dawce? Coś mnie pobolewa brzuch i musze chyba nospe i magnez zacząć brać
24magda09
Kochana nie możesz źle się czuć bo jesteś szczęśliwa...Pamiętaj że tutaj my wszystkie cieszymy się razem z tobą a zasmucamy tutaj bo tylko my tak na prawdę wiemy co przechodzimy. Ale to tyczy się również tych dobrych wieści przecież po to, tu jesteśmy aby razem płakać i cieszyć się. Kochana to mnie tu też nie powinno być bo ja już mam synka z ivf ale postanowiłam dołączyć ponieważ nikt mnie tak nie rozumie jak właśnie WY KOCHANEDziewczyny a ja to się chyba usunę narazie z forum. Moje marzenie się spełniło i serce bije ale jakoś mam wrażenie że zasmucam tymi dobrymi wiadomościami was które jeszcze czekają. Źle się z tym czuję
Ostatnia edycja:
reklama
onadlaniego30
Kochana! Absolutnie! Zostań z nami i zarażaj pozytywna energia )Dziewczyny a ja to się chyba usunę narazie z forum. Moje marzenie się spełniło i serce bije ale jakoś mam wrażenie że zasmucam tymi dobrymi wiadomościami was które jeszcze czekają. Źle się z tym czuję
Podziel się: