reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a ja to się chyba usunę narazie z forum. Moje marzenie się spełniło i serce bije ale jakoś mam wrażenie że zasmucam tymi dobrymi wiadomościami was które jeszcze czekają. Źle się z tym czuję

reklama
dziewczyny, spóżniona @ własnie nadeszła. jutro dzownię i umawiam się na wizytę przedtransferową. rozumiem, że dzisiejszego dnia juz nie liczę, jutro będzie 1dc?

Dziewczyny a ja to się chyba usunę narazie z forum. Moje marzenie się spełniło i serce bije ale jakoś mam wrażenie że zasmucam tymi dobrymi wiadomościami was które jeszcze czekają. Źle się z tym czuję

Nikaaa-ani mi sie waz!!!!! potrzebujemy optymizmu,dobrych wiesci i Ciebie:biggrin2:Kto nas ma z podlogi podnoscic ,jak juz nie wiemy co dalej? kto opier...lac,ze nie wolno sie poddawac?
"Zasmucasz dobrymi wiadomosciami" kochana za duzo nospy i relanium wzielas:biggrin2:Dajesz nam nadzieje,jestes chodzacym przykladem (jednym z wielu) ze warto walczyc.W zyciu potrzebna jest rownowaga,miedzy dobrem i zlem inaczej czlowiek choruje.Tak samo forum,ma byc zdrowe i dla wszystkich:happy2:
I nie kifuj tyle:biggrin2::-D:biggrin2::-D

Dziewczyny czy któraś ciężarna bierze magnez i w jakiej dawce? Coś mnie pobolewa brzuch i musze chyba nospe i magnez zacząć brać
Kochana ja biore magnez od dłuższego czasu, a w obecnej chwili zakupiłam w dawce po 450 mg ( dla kobiet w ciąży zalecana dzienna dawka to około 370 mg wyczytałam) ale ja biorę 2 razy dziennie rano i wieczorem- bo nie wiadomo ile z tego się wchłonie i nie jest ważna ilość tabletek tylko ich dawka, a przez pierwsze 10 dni od transferu 2 razy dziennie nospe zapobiegawczo, teraz juz nie ale mam w zapasie jakby coś zaczęło się dziać.

Kochana nie możesz źle się czuć bo jesteś szczęśliwa...Pamiętaj że tutaj my wszystkie cieszymy się razem z tobą a zasmucamy tutaj bo tylko my tak na prawdę wiemy co przechodzimy. Ale to tyczy się również tych dobrych wieści przecież po to, tu jesteśmy aby razem płakać i cieszyć się. Kochana to mnie tu też nie powinno być bo ja już mam synka z ivf ale postanowiłam dołączyć ponieważ nikt mnie tak nie rozumie jak właśnie WY KOCHANE

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry