reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie nad czym sie zastanawiam:confused::confused::confused:gdzie sa te jajeczka zanim znajda sie w jajnikach.Biorac pod uwage ze rodzac sie dostajemy jakies 400.000 a tylko z 200-500 beda dzieci,to gdzie one kurna sa skladowane???

Haha ostatnio też o tym myślę, haha ;D Na pewno dojrzewają -jakoś przez okres 90 dni? Jakoś gdzieś to czytałam. Pewnie są niewidzialne dla ludzkiego i usg oka jakoś tylko dojrzewają sobie pomalutku:) My in vitrowe laski nie wiemy takich podstaw ;D Ojojoj, wstyd ;D

KATE JEST TU NIEZBĘDNA, ABY NAS DOKSZTAŁCIĆ:p

reklama
Bry
Ja z doskoku ostatnio, bo szaleństwo przedświąteczne i w domu i w pracy, ale chyba udało mi się ogarnąć Wasze posty
Pkati cudowne wieści i cudowny widok! Uff odetchnęłaś chociaz troszkę mam nadzieję? :)
A u mnie 8dpt (annemarie chyba Ty wczoraj pytałaś?) uczucia mam mieszane..juz wczoraj się martwiłam tym, że nic mnie nie bolało cały dzień, ale w nocy sie budziłam i czułam ból...już byłam pewna że @ dostanę ale nie..jest czyściutko. Ja chyba oszaleję do poniedziałku.. :/
I dzięki za odpowiedzi odnośnie progesteronu! Nieocenione wy:) zatem posłuszna jestem i nie zwiększam dawki na własną rękę;) badać chyba też nie bede, bo jak się już tam wybiorę, to kto wie czy mnie na betę nie skusi a M mi zabronił przed Świętami
także teges...no miłego dnia!

Najki podziwiam cię, że wytrzymujesz i nie robisz bety bo ja bym już nie wytrzymała. Od wczoraj co chwilę patrzę na telefon czy czasem nie napisałaś już, że zrobiłaś bete i wyszła pozytywnie :)

nie mogęęę przed, bo jak się nie uda...to ja w te Święta oszaleję słysząc życzenia bliskich :( i widząc kuzynkę w 6 miesiącu..
a tak to sobie będę żyć jeszcze nadzieją :)

nie mogęęę przed, bo jak się nie uda...to ja w te Święta oszaleję słysząc życzenia bliskich :( i widząc kuzynkę w 6 miesiącu..
a tak to sobie będę żyć jeszcze nadzieją :)

Brrr te życzenia, ja już jestem chora! No tak, lepiej mieć nadzieję :)

Ja jutro tylko do babci na wigilię, tam jest z dzieci tylko moja chrześnica. Moją rodzinę zdzierżę. Ale jak sobie pomyślę, że w 1 dzień cały dzień u rodziny M.. najpierw u mamy, później u ojca.. same młode dziewczyny z brzuchami, po 3 dzieci... Naprawdę nie ma ani jednej osoby bez dziecka i bez brzucha, mimo, że to młodsze dziewczyny ode mnie :(

Jeny i to mi się zdarzyło, że nie mogę, mi, która kiedy nie piła alkoholu rok przed planowaną ciążą, żeby jak najlepiej przygotować organizm dla mojego maleństwa... wtedy kiedy one się bawiły,popijały i dziwiły się mi co ja robię..

Jezu nie dam rady chyba :( ...
Dlatego chcę łyknąć relanium, zawsze to będę wolniej ogarniać haha, dr Karolajna powiedziala, że ludzie lubią mieć relanium w domu. To kiedy jak nie teraz mi się bardziej przyda :p

reklama
Do góry