reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja Madziu jestem w Polsce z rodziną mimo bólu psychicznego robię dobrą minę do złej gry co zrobić będę walczyć dalej......
A co u Ciebie kochana jak dajesz radę??

reklama
Nikaaa cudownieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! :-)
Święta z taką nowiną....to rozumiem! :)

annemarie
to już dziś?! :-o kciuki Kochana!!!!

GRUDZIEŃ:
23: Nikaaa - wizyta serduszkowa!
23: annemarie - transfer
24:
moniusia - konsultacja w Invimedzie
30: kachna84 - wizyta kontrolna
30: Emenems - położna-akupunktura
30: najki - weryfikacja po crio

STYCZEŃ:
04:
fruitofhope - wizyta w Bocianie
04: pkati - wizyta serduszkowa :)
05: martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury

Ostatnia edycja:
Nika kochana cudowne wieści ☺☺odpoczywaj dużo i dbaj o siebie ☺☺ Najki tak bardzo cię podziwiam za to że nie jesteś takim uparciuchem jak ja. Wiecie kochane ja na prawdę jestem NAJSZCZESLIWSZA na świecie bo już mam swojego upragnionego synka,ale gdy usłyszałam ten cholerny wynik bety to nie mogę tego przeżyć.

Nika super wiesci teraz mozesz spędzić swieta spokojnie ;))
Monia nje bierz lepiej tego relanium wejdź na bb i sie odestersujesz w razie czego napewno ktoras tu bedzie;))
Najki mozesz mnie dopisać na 4.01 serduszkowa wizyta bo cos tak pusto w kalendarzu

Dziewczyny wpadlam Wam zyczyc spokojnych Świąt Bożego Narodzenia (chociaz patrzac na pogode to nie woem czy jednak pisanek nie zrobic ) w cieplej rodzinnej atmosferze :) My dzis do Polski wyruszamy. Tort swiateczny zrobiony (nie jest idealny ale 100% zrobiony przeze mnie:)

Załączniki

• received_10208131958959952.jpeg
    received_10208131958959952.jpeg
    82,8 KB · Wyświetleń: 71
jeera, piękny tort! Dziękujemy bardzo!

Ja również z życzeniami :) Bo w domu nie mam neta, a to ostatnie chwile w pracy :)

Życzę Wam kochane również SPOKOJNYCH Świąt Bożego Narodzenia... Niezaciążonym wytrzymałości w wysłuchiwaniu życzeń... jakże denerwujących... ;) ale ja Wam życzę i tak tego wszystkiego co te wszystkie ciotki klotki - Maleństwa! Ale z moich ust (raczej klawiatury) to lepiej brzmi - wiem ;D

Dla naszych Mamusiek zdrówka i szczęśliwego rozwiązania!

Buziaki! W przyszłym roku życzmy sobie tylko szczęśliwego rozwiązania :)

reklama
moniusia mnie jutro czeka wigilia z dwiema córeczkami szwagierki i mam tylko nadzieję, że nie usłyszę ani słowa o naszej sytuacji. Nie chcę o tym rozmawiać.

Nikaaa cudownie :)to druga część wakacji zapowiada się pracowicie przy dzieciaczku :)

Do góry