reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Więc ja też życzę wszystkim wesołych świąt!! Nie wiem co jeszcze mam napisać skoro przecież wiecie kobietki czego dla Was pragnę !!! Buziaczki dla was wszystkich.
Ps. Dzięki wam uwierzyłam w życzliwość!!! Jestescie dla mnie wielkim wsparciem !! I mimo że zaszlam w ciążę to ja chce być takim wsparciem dla was !!

Dziewczyny w ten szczególny czas, kiedy w cuda należy wierzyć, życzę Wam wszystkim, żeby takie właśnie cuda się wydarzyły. Przede wszystkim siły i wiary w to, że nam się uda. Wsparcia w rodzinach, zrozumienia i samych 'ludzkich" lekarzy :) Upragnionych dwóch kresek, a później zdrowej, bezproblemowej ciąży no i szczęśliwych rozwiązań :) Z całego serca wszystkiego dobrego

Kochane moje.
Życzę Wam wytrwałości w leczeniu oby było dla Was/Nas skuteczne.
Obyśmy się doczekały wymarzonych i wyczekanych dwóch kresek. Oby nasze bety rosły i obysmy mogły wkrótce utulić nasze dzieciątka w ramionach.
Dla dziecinek naszych w Niebie- Pamiętamy o Was.
Nie poddawajcie się walczcie!!! Olejcie życzenia i "życzliwe rodziny i znajomych". Nikt tego nie rozumie, tego co przezywamy miesiąc w miesiąc. Tego co przezywamy po nieudanym transferze, nieudanej stymulacji.
Nikt inny niedocenia tych magicznych dwóch kresek na teście- niedocenia tak jak my po miesiącach i latach niewyrównanej walki z naszą niepłodnością. Owocnych transferów kochane a może naturalsów nawet!!!
Wesołych Świąt Kochane!!!

Tola tak pieknie napisalas te zyczenia ze jesli mozna to podłączam sie do nich wszystko ujęłaś co najwazniejsze zycze wam kochane spełnienia marzeń i wesołych swiat !!

Kochane! Spokoju w te święta! Wiele radości. Ja dzis mam gorzej niż wczoraj... :(( chyba nie było 10 minut oprócz wizyty córeczki mojego kuzyna która przyjechała z prezentem... Kocham te mała jak swoją, a ona chyba czuła ze cos jest nie tak. Przyszła ukochał i mówi, ciociu! Będzie wszystko kororowe. Wesołych siont ;)... Trzymałam się, tylko 2 łezki sie pokulały... Ale od kiedy wyszli. Wyje!! Wyje jak bóbr! Nawet nie mam prezentów kupionych :((( bo miałam to zrobić w pn ale zapomniałam z tego wszystkiego zapomniałam :(((

Annemarie, niech końcówka roku będzie dla Ciebie łaskawa :* niech się zadomowią Kropki pod Twoim serduchem!

ja życzenia złożę jutro ;) ale za wszytskie pięknie dziekuję. mam nadzieję, że się spełni to jedno, najważniejsze.

reklama
Kochane! Spokoju w te święta! Wiele radości. Ja dzis mam gorzej niż wczoraj... :(( chyba nie było 10 minut oprócz wizyty córeczki mojego kuzyna która przyjechała z prezentem... Kocham te mała jak swoją, a ona chyba czuła ze cos jest nie tak. Przyszła ukochał i mówi, ciociu! Będzie wszystko kororowe. Wesołych siont ;)... Trzymałam się, tylko 2 łezki sie pokulały... Ale od kiedy wyszli. Wyje!! Wyje jak bóbr! Nawet nie mam prezentów kupionych :((( bo miałam to zrobić w pn ale zapomniałam z tego wszystkiego zapomniałam :(((
Kochana doskonale cie rozumiem ale zobaczysz że i na Ciebie przyjdzie czas i twoje marzenia się spełnia.

Do góry