annemarie
Fanka BB :)
co tam ,nie dajemy sie zimie bez mrozu,sniegu,sopli lodu...
mamy wyobraznie,tam jest wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane moje.
Życzę Wam wytrwałości w leczeniu oby było dla Was/Nas skuteczne.
Obyśmy się doczekały wymarzonych i wyczekanych dwóch kresek. Oby nasze bety rosły i obysmy mogły wkrótce utulić nasze dzieciątka w ramionach.
Dla dziecinek naszych w Niebie- Pamiętamy o Was.
Nie poddawajcie się walczcie!!! Olejcie życzenia i "życzliwe rodziny i znajomych". Nikt tego nie rozumie, tego co przezywamy miesiąc w miesiąc. Tego co przezywamy po nieudanym transferze, nieudanej stymulacji.
Nikt inny niedocenia tych magicznych dwóch kresek na teście- niedocenia tak jak my po miesiącach i latach niewyrównanej walki z naszą niepłodnością. Owocnych transferów kochane a może naturalsów nawet!!!
Wesołych Świąt Kochane!!!
Kochana doskonale cie rozumiem ale zobaczysz że i na Ciebie przyjdzie czas i twoje marzenia się spełnia.Kochane! Spokoju w te święta! Wiele radości. Ja dzis mam gorzej niż wczoraj... ( chyba nie było 10 minut oprócz wizyty córeczki mojego kuzyna która przyjechała z prezentem... Kocham te mała jak swoją, a ona chyba czuła ze cos jest nie tak. Przyszła ukochał i mówi, ciociu! Będzie wszystko kororowe. Wesołych siont ... Trzymałam się, tylko 2 łezki sie pokulały... Ale od kiedy wyszli. Wyje!! Wyje jak bóbr! Nawet nie mam prezentów kupionych (( bo miałam to zrobić w pn ale zapomniałam z tego wszystkiego zapomniałam ((