reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To zbyt duże słowo pozatym odnoslam wrażenie ze podawanie mrozakow to już nie taki zysk dla kliniki i podchodzą tasmowo nie mam juz eskimoskow.... To jest najgorsze

reklama
Dziewczyny ktore braly lub biora udzial w ivf x dofinansowaniem czy mozecie mi podać przybliżone koszty z lekami bo teraz chyba zmienię klinikę o ile jeszcze ivf bedzie finansowanebi beda miejsca

Bety ja tez teraz podcjodzilam bez dofinansowaniia i wyszło mnie 8 tys. Zabieg plus leki z tym ze leki refundowane byly zabieg pelnoplatny jestem ciekawa kosztowvz dofinansowaniem czy sa duzo niższe

Bety ja tez teraz podcjodzilam bez dofinansowaniia i wyszło mnie 8 tys. Zabieg plus leki z tym ze leki refundowane byly zabieg pelnoplatny jestem ciekawa kosztowvz dofinansowaniem czy sa duzo niższe
Cała stymulka tylko tyle? Mało - super. Wiem, że moja koleżanka podchodziła z NFZ to grosze na leki wydała. Wszystko zależy czym stymulują. Zaraz się powinna któraś odezwać. Aisha ile to Cię wyniosło?

friuithope jezeliowulacja = uwolnienie oocytu było 16dc to maksymalnie podałabym zarodki w 22dc. Nie wiem czy lekarz jest w stanie stwierdzić, kiedy "dokładnie" była owwulacja na usg. Bo owulacja to uwolnienie oocytu, który żyje 24h. A kiedy zostanie uwolniony, albo kiedy został uwolniony nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Zatem moim zdaniem termin owulacja jest terminem przybliżonym.. Gdy idziesz na cyklu naturalnym, no chyba że na usg widać było że pęcherzyk już pękł a byłaś wczoraj i był cały. Nie pozostaje Ci nic innego jak ufac lekarzowi.

Ale Ty masz wiedzę. ... w sumie przy Was to ja sie czuje jak "wioskowy głupek" :)

reklama
Do góry