reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ktore braly lub biora udzial w ivf x dofinansowaniem czy mozecie mi podać przybliżone koszty z lekami bo teraz chyba zmienię klinikę o ile jeszcze ivf bedzie finansowanebi beda miejsca

Ja mialam dofiansowanie na wszystko, czyli na leki tez. Za leki zaplacilam 1200zl, plus badania przed ivf i pomylkowo wirusologie wiec 600zl za to. No i jak liczyc wszystko to na przejazdy jeszcze ze 200zl chyba. i juz. Jak podchodzilam komercyjnie to do momentu ciazy wydalam 25 tys wiec teraz to jak za darmo. ps. nie wiem czy w to nie byl wliczony lutinus...i clexane...

reklama
Kate, ale Ci sie lekarja trafila :/ aureola jak nic :/ co teraz porabiacie ? Bablujecie w wannie, ;)
Fruit, ja jestem w rządowe, leki do stymulacji nie były drogie, bo mam refundacje. Gonapeptyl kosztoqal mnie 12, 80, a puregon 30 zł za 300jednostkę. Więc mało.
Pkati, ja miałam crio w 21 dc. Od 2dc brałam estrofem

Bety niby mało niby super ale wiesz wolałbym zaplacic więcej i nie miec wątpliwości co do działań lekarza
Wiem, wiem. Ja też mam dużo zastrzeżeń do ostatniego crio bo robił mi inny dr bo mój był na urlopie. Odwalił robotę nawet mnie nie zbadał jak mu powiedziałam, że strasznie mnie brzuch boli. Zero zainteresowania, godzina opóźnienia i w dodatku z przepełnionym pęcherzem. Jeszcze był zdziwiony, że nie wiem jakie leki mam teraz brać bo myślał, że tylko ma wstrzyknąć i po robocie.
Ja mam jeszcze 3 mrozaczki i po nowym roku się zgłoszę i nie omieszkam opowiedzieć mojemu dr całej tej historii. Tylko czy to coś da - nie wiem.

Bety moja droga ja tez mialsm byc na 10 zabieg odbyl sie o 11 30 niestety ja mam problemu z dlugiem trzymaniem moczu także poprostu po pol godziny czekania poszlam do toalety srobilam co mialam zrobic i na nowo go napełnianiałam bo co zrobić widzisz a mnie moj lekarz prowadzący potraktował z buta przepisal tylko luteina a jak sie zapytalam o witamine e i ac folicum to mi odpowiedzial wedle uznania niezle co to ja jestem lekarzem czy on najgorsze jest to ze juz nie mam mrozakow bedzie trzeba od poczatku

Bety opowiedzbopowiedz ja jestem mieka dupa tutaj tak narzekam a jak przyjdzie co do czego to siedze cicho.... Lekarze mnie stresuja zawsze mam przed oczami scenariusz ze mi odpowiedza se ja jue jestem lekarzem i sie mam nie wtrącać

reklama
Do góry