fruitofhope
Fanka BB :)
To zbyt duże słowo pozatym odnoslam wrażenie ze podawanie mrozakow to już nie taki zysk dla kliniki i podchodzą tasmowo nie mam juz eskimoskow.... To jest najgorsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ktore braly lub biora udzial w ivf x dofinansowaniem czy mozecie mi podać przybliżone koszty z lekami bo teraz chyba zmienię klinikę o ile jeszcze ivf bedzie finansowanebi beda miejsca
Cała stymulka tylko tyle? Mało - super. Wiem, że moja koleżanka podchodziła z NFZ to grosze na leki wydała. Wszystko zależy czym stymulują. Zaraz się powinna któraś odezwać. Aisha ile to Cię wyniosło?Bety ja tez teraz podcjodzilam bez dofinansowaniia i wyszło mnie 8 tys. Zabieg plus leki z tym ze leki refundowane byly zabieg pelnoplatny jestem ciekawa kosztowvz dofinansowaniem czy sa duzo niższe
friuithope jezeliowulacja = uwolnienie oocytu było 16dc to maksymalnie podałabym zarodki w 22dc. Nie wiem czy lekarz jest w stanie stwierdzić, kiedy "dokładnie" była owwulacja na usg. Bo owulacja to uwolnienie oocytu, który żyje 24h. A kiedy zostanie uwolniony, albo kiedy został uwolniony nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Zatem moim zdaniem termin owulacja jest terminem przybliżonym.. Gdy idziesz na cyklu naturalnym, no chyba że na usg widać było że pęcherzyk już pękł a byłaś wczoraj i był cały. Nie pozostaje Ci nic innego jak ufac lekarzowi.