reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fruitofhope my mieliśmy dofinansowanie i ostatnia próba gdzie leki były już w bardzo dużej części refundowane zapłaciliśmy naprawdę niewiele za leki do stymulacji 150 zł A za leki Po transferze chyba 700 zł. My musieliśmy wynająć pokój w Białymstoku Plus dojazdy to całość zamknęła się w 2000 zł

Ja wlasnie teraz czytam o klinikach ze Śląska i w gyn centrum wyczytalam ze leków nie refunduja czy to mozliwe jest a na pozosralych stronach klinik nie ma takich inforamcji

Pamiętam jak się zdziwiłam w aptece jak za leki do stymulacji na 6 dni Plus 21 gonapeptyli zapłaciłam 23 zł. Chyba się 3 razy pytałam czy się pani nie pomyliła.

Fruit, jeśli zakwalifikuja Ci do r zadowki, to zabieg będzie bezpłatny. A leki będą tańsze dużo, o ile wcześniej nie wykorzystalas 3 przyslugujacych Ci refundacji

reklama
Do góry