reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

bety72 jutro wielki dzień:-) i od jutra jesteś w ciąży:-p

moniusia jak idziesz długim protokołem to masz 3tygodnie tabletek anty.Ale w 3 tygodniu włączasz wyciszacze tj. gonapeptyl, zastrzyki dwa tygodnie, i po nim dopiero jest stymulacja tak około 8-10dni.

reklama
Aaaa dziewczyny zaraz zacznę wariowac... A wizyta dopiero jutro o 17.... Aż się wzięłam za robienie domowego makaronu... Ale pelnoziarnistego, żeby nie było :p

Załączniki

• 1436812151926.jpg
    1436812151926.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 44
BETY kochana moja, daj jutro czadu i wracaj w ciazy !!!!:-):-):-):-)

Dziewczyny nie nadazam za WAMI,waszymi problemami ,pytaniami,historiami nowych forumowiczek,kolekcji zdjec aaaaaaaa.... chyba sie bede musiala zameldowac jako chora ,zeby nadrobic;-) sciskam,caluje i zycze ALL THE BEST :-)

Hej dziewczyny podczytalam ostatnie wpisy szlajecie Emilia , Ola brzuszki piekne jak i mamusie:-) Bety oczywiscie trzymam kciuki za jutro. Ja w szale czytania o polecanych lekarzach, embriologach, klinikach w ktorych nie ma miejsc.Jutro bede rozmawiac z polecana embriolog z lodzi o moim przypadku i tez sie dowiem czy tam sa miejsca.Ktoś cos slyszal lub leczyl sie w salve medica w lodzi podobno innowacyjne labolatorium?

Czesc kobitki.
Nowym zawsze trudniej ale w gronie tylu kobiet znacznie latwiej.
My nasza przygode zaczelismy w kwietniu tego roku-Pierwszy transfer i wszystko kliknelo.Udalo sie choc nie wierzylam juz w to.
3 lata staran.Po drodze operacja na torbiele,wprowadzanie w menopauze na pol roku,inseminacja itp.
W 6 tygodniu ciazy krwiaki przy zarodku i krwawienia i lezenie plackiem w szpitalu przez 3 tygodnie.Teraz jestem w 5tym miesiacu ciazy(17 tydzien).
Wiec trzymam kciuki i za was i chetnie sluze porada :) Pomoca.
My Salve w Lodzi.
Jakies Lodzianki sa tutaj?I chetne na kawe i pogaduchy nie tylko in-vitrowe?
Milego wieczorku

Czesc kobitki.
Nowym zawsze trudniej ale w gronie tylu kobiet znacznie latwiej.
My nasza przygode zaczelismy w kwietniu tego roku-Pierwszy transfer i wszystko kliknelo.Udalo sie choc nie wierzylam juz w to.
3 lata staran.Po drodze operacja na torbiele,wprowadzanie w menopauze na pol roku,inseminacja itp.
W 6 tygodniu ciazy krwiaki przy zarodku i krwawienia i lezenie plackiem w szpitalu przez 3 tygodnie.Teraz jestem w 5tym miesiacu ciazy(17 tydzien).
Wiec trzymam kciuki i za was i chetnie sluze porada :) Pomoca.
My Salve w Lodzi.
Jakies Lodzianki sa tutaj?I chetne na kawe i pogaduchy nie tylko in-vitrowe?
Milego wieczorku

Gratulacje - tak trzymaj ! Ja tez z pierwszego transferu :) 14tc

reklama
Do góry