reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

bety72 jutro wielki dzień:-) i od jutra jesteś w ciąży:-p

moniusia jak idziesz długim protokołem to masz 3tygodnie tabletek anty.Ale w 3 tygodniu włączasz wyciszacze tj. gonapeptyl, zastrzyki dwa tygodnie, i po nim dopiero jest stymulacja tak około 8-10dni.

reklama
Aaaa dziewczyny zaraz zacznę wariowac... A wizyta dopiero jutro o 17.... Aż się wzięłam za robienie domowego makaronu... Ale pelnoziarnistego, żeby nie było :p

Załączniki

• 1436812151926.jpg
    1436812151926.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 45
BETY kochana moja, daj jutro czadu i wracaj w ciazy !!!!:-):-):-):-)

Dziewczyny nie nadazam za WAMI,waszymi problemami ,pytaniami,historiami nowych forumowiczek,kolekcji zdjec aaaaaaaa.... chyba sie bede musiala zameldowac jako chora ,zeby nadrobic;-) sciskam,caluje i zycze ALL THE BEST :-)

Hej dziewczyny podczytalam ostatnie wpisy szlajecie Emilia , Ola brzuszki piekne jak i mamusie:-) Bety oczywiscie trzymam kciuki za jutro. Ja w szale czytania o polecanych lekarzach, embriologach, klinikach w ktorych nie ma miejsc.Jutro bede rozmawiac z polecana embriolog z lodzi o moim przypadku i tez sie dowiem czy tam sa miejsca.Ktoś cos slyszal lub leczyl sie w salve medica w lodzi podobno innowacyjne labolatorium?

Czesc kobitki.
Nowym zawsze trudniej ale w gronie tylu kobiet znacznie latwiej.
My nasza przygode zaczelismy w kwietniu tego roku-Pierwszy transfer i wszystko kliknelo.Udalo sie choc nie wierzylam juz w to.
3 lata staran.Po drodze operacja na torbiele,wprowadzanie w menopauze na pol roku,inseminacja itp.
W 6 tygodniu ciazy krwiaki przy zarodku i krwawienia i lezenie plackiem w szpitalu przez 3 tygodnie.Teraz jestem w 5tym miesiacu ciazy(17 tydzien).
Wiec trzymam kciuki i za was i chetnie sluze porada :) Pomoca.
My Salve w Lodzi.
Jakies Lodzianki sa tutaj?I chetne na kawe i pogaduchy nie tylko in-vitrowe?
Milego wieczorku

Czesc kobitki.
Nowym zawsze trudniej ale w gronie tylu kobiet znacznie latwiej.
My nasza przygode zaczelismy w kwietniu tego roku-Pierwszy transfer i wszystko kliknelo.Udalo sie choc nie wierzylam juz w to.
3 lata staran.Po drodze operacja na torbiele,wprowadzanie w menopauze na pol roku,inseminacja itp.
W 6 tygodniu ciazy krwiaki przy zarodku i krwawienia i lezenie plackiem w szpitalu przez 3 tygodnie.Teraz jestem w 5tym miesiacu ciazy(17 tydzien).
Wiec trzymam kciuki i za was i chetnie sluze porada :) Pomoca.
My Salve w Lodzi.
Jakies Lodzianki sa tutaj?I chetne na kawe i pogaduchy nie tylko in-vitrowe?
Milego wieczorku

Gratulacje - tak trzymaj ! Ja tez z pierwszego transferu :) 14tc

reklama
Do góry