reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczyny,

Ja sama czekam na telefon, mam nadzieję że będą się ładnie zapladniać i dzielić. :-)

Bety72 - widzę że ty masz jutro criotransfer?

reklama
Sykatynko dzieki za opinie o diecie;) chyba przegięcie, bo przeciwciala dopiero mam zrobić na kolejna wizyte...

Bety no to poczekam do tego 20.. yh, yh.. skoro taki tez nasz dr madry.. niech mu bedzie. I tak mam taki dzihad w tym tygodniu, ze nie dam rady sie umowic na wizyte do gina.

No i kciuki za Twoj transfer Bety!:*** ( mi ostatnio G policzył pierwsza bete na 10dpt:D)

dziewczyny pomocy :szok: czeka mnie około 6cio godzinna podróż i muszę zabrać ze sobą gonapeptyl...czy jak przewiozę go w termicznej torbie to przetrwa? bo lodówki turystycznej nie posiadam..

Beti &&&& za udany transfer ;-)

Najki ja jak kiedyś przewozilam leki to zamrozilam butelkę wody i włożyłam do torby termicznej. Fajnie utrzymywalo temperaturę.

Dziewczyny ja w koncu po :) dzis ostre fikołki były! Nie moge sie doczekac az to poczuje !

Hemobina mi troche spadła od ostatniej wizyty czy mam die martwic ???

reklama
Do góry