reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate - na 17, na szczęście muszę pozalatwiac parę rzeczy i będę zajęta przed, ale w nocy spać nie mogłam....

reklama
sykatynka wszystko będzie dobrze, dzisiaj może się dowiesz co ma miedzy nogami:-) przed tobą ciężki czas oczekiwania, ja tez się bardzo denerwowałam. Po naszych przejściach do końca będziemy się denerwować:sorry:

Kate, dzisiaj pewnie się jeszcze nie dowiem, bo to tylko zwykła wizyta, podczas której lekarka pewnie dla mojego spokoju zrobi usg żeby sprawdzić czy wszystko ok... Genetyczne są w przyszły wtorek, ale powiem ci całkiem szczerze, że ich się nie boję, bo jak pisałam wcześniej - jestem gotowa na wszystko :) przynajmniej tak mi się wydaje....

sykatynka jak brzuszek ładnie rośnie to chyba nie ma tam w środku arbuza tylko dziecko:-p chociaż może zjadłaś arbuza z pestkami i teraz masz wynik:-D A tak na serio, na tym etapie już mało złych rzeczy się dzieje, a ty wyczerpałaś już limit nieszczęść wiec wszystko będzie dobrze. Pracuj spokojnie i nie stresuj maluszka, bo Ci kopa w żebra sprzeda:-p

He ostatnio sporo arbuzow jadam :p no też mam nadzieję ze jak cycki bolą i rosną, brzuch też ewidentnie urósł, to wszystko będzie dobrze... Lekarka sobie pomyśli ze mam jedne spodnie i jedna koszulkę bo zawsze w tym samym szczęśliwym zestawie idę na wizytę :o plus szczęśliwa bransoletka (taka z charmsami, ma na sobie wszystko, co moze przynosić szczęście typu koniczynka, słonik z podniesioną trąba, podkowa i inne)

sykatynka to może pomyśli ze jakaś biedota do niej przychodzi i za wizytę opuści:-D chociaż w naszym kraju prędzej naślą na Ciebie opiekę społeczną;-p

To ja na wszelki wypadek jeszcze kalendarz wrzucę, coby jego moc była ze mną :)
Bety trzymam kciuki mocno mocno! oby kropki od razu wgryzły się w mamusię i zostały w brzusiu na dłuuuugo!

LIPIEC

14: Daria - wizyta kontrolna przed crio
14: Sykatynka - wizyta kontrolna
14: Edenlayn - USG
14: Bety72 - udany transfer
15: Szkrabek - usg połówkowe
15: Stacy - udany transfer
15: Emenems - spotkanie z położną
16: Madziulka - spotkanie z Kacperkiem
17: kate - usg połówkowe
17: najki - wizyta kontrolna
20: Daria - udany transfer
20: niebajka - wizyta serduszkowa :)
20/22: najki - owocna punkcja
21: Inka - konsultacja
22: Sykatynka - usg prenatalne
24: Edenlayn - wysoka beta
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Najki - udany transfer
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg

Annemarie - udany criotransfer

SIERPIEŃ
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za usg, Bety, od dziś jesteś w ciąży i nie ma bata :-)

kate, yhm no widzisz, a ja myślałam, że zastrzyki to już stymulacja :-) mądrego to i warto posłuchać ;D

stacy, czekamy na wieści jak tam dziecioki :-)

Ale u mnie dziś leje.. :( piję kawkę sobie. Właśnie apropo kawy. Można pić przy procedurze? Bo w informatorze znalazłam tylko, że należy odstawić alkohol, papierosy, narkotyki :)P - jakby to było takie normalne:p) i tyle. A kawa? Ja piję rozpuszczalną dwie słabe dziennie. Myślę, że nie ma to wpływu, co? :)

Do góry