reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Kate, dzisiaj pewnie się jeszcze nie dowiem, bo to tylko zwykła wizyta, podczas której lekarka pewnie dla mojego spokoju zrobi usg żeby sprawdzić czy wszystko ok... Genetyczne są w przyszły wtorek, ale powiem ci całkiem szczerze, że ich się nie boję, bo jak pisałam wcześniej - jestem gotowa na wszystko przynajmniej tak mi się wydaje....
sykatynka jak brzuszek ładnie rośnie to chyba nie ma tam w środku arbuza tylko dziecko chociaż może zjadłaś arbuza z pestkami i teraz masz wynik A tak na serio, na tym etapie już mało złych rzeczy się dzieje, a ty wyczerpałaś już limit nieszczęść wiec wszystko będzie dobrze. Pracuj spokojnie i nie stresuj maluszka, bo Ci kopa w żebra sprzeda
sykatynka
He ostatnio sporo arbuzow jadam no też mam nadzieję ze jak cycki bolą i rosną, brzuch też ewidentnie urósł, to wszystko będzie dobrze... Lekarka sobie pomyśli ze mam jedne spodnie i jedna koszulkę bo zawsze w tym samym szczęśliwym zestawie idę na wizytę plus szczęśliwa bransoletka (taka z charmsami, ma na sobie wszystko, co moze przynosić szczęście typu koniczynka, słonik z podniesioną trąba, podkowa i inne)
sykatynka
To ja na wszelki wypadek jeszcze kalendarz wrzucę, coby jego moc była ze mną
Bety trzymam kciuki mocno mocno! oby kropki od razu wgryzły się w mamusię i zostały w brzusiu na dłuuuugo!
LIPIEC
14: Daria - wizyta kontrolna przed crio
14: Sykatynka - wizyta kontrolna
14: Edenlayn - USG
14: Bety72 - udany transfer
15: Szkrabek - usg połówkowe
15: Stacy - udany transfer
15: Emenems - spotkanie z położną
16: Madziulka - spotkanie z Kacperkiem
17: kate - usg połówkowe
17: najki - wizyta kontrolna
20: Daria - udany transfer
20: niebajka - wizyta serduszkowa
20/22: najki - owocna punkcja
21: Inka - konsultacja
22: Sykatynka - usg prenatalne
24: Edenlayn - wysoka beta
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Najki - udany transfer
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
Annemarie - udany criotransfer
SIERPIEŃ
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer
Bety trzymam kciuki mocno mocno! oby kropki od razu wgryzły się w mamusię i zostały w brzusiu na dłuuuugo!
LIPIEC
14: Daria - wizyta kontrolna przed crio
14: Sykatynka - wizyta kontrolna
14: Edenlayn - USG
14: Bety72 - udany transfer
15: Szkrabek - usg połówkowe
15: Stacy - udany transfer
15: Emenems - spotkanie z położną
16: Madziulka - spotkanie z Kacperkiem
17: kate - usg połówkowe
17: najki - wizyta kontrolna
20: Daria - udany transfer
20: niebajka - wizyta serduszkowa
20/22: najki - owocna punkcja
21: Inka - konsultacja
22: Sykatynka - usg prenatalne
24: Edenlayn - wysoka beta
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Najki - udany transfer
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
Annemarie - udany criotransfer
SIERPIEŃ
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer
reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za usg, Bety, od dziś jesteś w ciąży i nie ma bata :-)
kate, yhm no widzisz, a ja myślałam, że zastrzyki to już stymulacja :-) mądrego to i warto posłuchać ;D
stacy, czekamy na wieści jak tam dziecioki :-)
Ale u mnie dziś leje.. piję kawkę sobie. Właśnie apropo kawy. Można pić przy procedurze? Bo w informatorze znalazłam tylko, że należy odstawić alkohol, papierosy, narkotyki P - jakby to było takie normalne) i tyle. A kawa? Ja piję rozpuszczalną dwie słabe dziennie. Myślę, że nie ma to wpływu, co?
kate, yhm no widzisz, a ja myślałam, że zastrzyki to już stymulacja :-) mądrego to i warto posłuchać ;D
stacy, czekamy na wieści jak tam dziecioki :-)
Ale u mnie dziś leje.. piję kawkę sobie. Właśnie apropo kawy. Można pić przy procedurze? Bo w informatorze znalazłam tylko, że należy odstawić alkohol, papierosy, narkotyki P - jakby to było takie normalne) i tyle. A kawa? Ja piję rozpuszczalną dwie słabe dziennie. Myślę, że nie ma to wpływu, co?
Podziel się: