Witam Was
Jak widac jestem tu nowa ;-). Siedze sobie w domu i ciagle szukam info na temat IVF. Te dni oczekiwania sa niemilosierne :-(.
Pewnie jak u kazdej z Was. Przepraszam za moj brak znakow interpunkcyjnych ale przebywam za granica i nie mam polskich znakow na klawiaturze a szukanie ich przy kazdym prawie wyrazie jest nurtujace
.
a wiec moze zaczne cos od siebie . Mam juz dwojeczke pociech syna 16 lat, core 9. sa to ciaze naturalne. Od 3 lat jestem w zwiazku z nowym partnerem , teraz juz z mezem
, i staramy sie o baby juz od 2,5 roku no i niestety nie udaje sie :-(. w wspomne ze on tez ma juz core z pierwszego w zwiazku , wiec oboje powinnismy byc plodni , zwlaszcza po wielu badaniach bylo wszystko ok. Ale jednak cos nie udaje.
Wczoraj mialam transfer , 2 kropeczki :-). samej z tymi oczekiwaniami jest strasznie trudno, dlatego postanowilam do Was dolaczyc i podzielic sie moimi radosciami czy watpliwosciami. a ewentualnie nawet ktorej z Was pomoc jesli bede mogla oczywiscie doradzic . Czytam u uwaga Wasze posty i razniej jest kiedy sie widzi ze wiele jest kobiet , takich jak ja , ktore rowniez borykaja sie z watpliwosciami,strachem moga sie nawzajem wspierac ;-).