reklama
Edenlayn
Fanka BB :)
Wlasnie chciałam do was pisac ze jest AnneMarie ( przyjaciółka moja z ktore bedziemy balować po ciazy uprzednio zostawiajac dzieci HAHAHHAAHHAAHAHAHAHA)
Kochana ja tez mam 33 lata i lubie kobiety w moim wieku
U mnie niby tez zawsze wszystko było ok maz tez dziecko z pierwszego małżeństwa ma, ja niby nie do konca jeden jajnik pracuje ale tak to zrządzenie lekarz zadowolony z wynikow z endo itp a ciazy jak nie było tak nie było - bo teraz jest, pierwsze ivf pierwszy transfer
Wiec zycze ci tego samego!!
P.s, ściemniary klawiaturowe
Ja mam norweska klawiature ale mam podłożona tez polska wiec wybieram z ktorej korzystam - oj moje leniuszki leniuszki ....
Jak widze podobne doswiadczenia, wiek, zadnych wiekszych problemow.. moze a noz i mnie szczescie w koncu dopisze. Szczere gratulacje z udanego transferu
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Możecie mi coś napisać więcej o Acardzie przy transferze? Jakie on ma działanie?
Czy jak mam mutacje tylko C677T to tez moge go brać?
I co z działaniem Encortonu? Czy on szybko działa? Tzn jak go wezme od 2 dc. A transfer w tym samym cyklu to ok?
Czy jak mam mutacje tylko C677T to tez moge go brać?
I co z działaniem Encortonu? Czy on szybko działa? Tzn jak go wezme od 2 dc. A transfer w tym samym cyklu to ok?
sykatynka
Fanka BB :)
Tola, z tego co kojarzę, to ty masz encorton czysto profilaktycznie bo nie wykryto u ciebie ani przeciwciał ani nk...
Więc od 2 dc wystarczy.
Jeśli chodzi o acard i fragmin - acard ponoć wpływa na płytki krwi (i stosuje się go np. w przypadku obecności przeciwciał), a fragmin jest przeciwzakrzepowy. Z reguły fragmin (czy clexane czy inne podobne) stosuje się na noc, w takim przypadku acard możesz brać rano.
Edenlayn - ja mam tylko takie pytanko - po co ty właściwie masz usg tak krótko po transferze? Przecież to nawet jeszcze nie ma szans, aby było cokolwiek widać...
Więc od 2 dc wystarczy.
Jeśli chodzi o acard i fragmin - acard ponoć wpływa na płytki krwi (i stosuje się go np. w przypadku obecności przeciwciał), a fragmin jest przeciwzakrzepowy. Z reguły fragmin (czy clexane czy inne podobne) stosuje się na noc, w takim przypadku acard możesz brać rano.
Edenlayn - ja mam tylko takie pytanko - po co ty właściwie masz usg tak krótko po transferze? Przecież to nawet jeszcze nie ma szans, aby było cokolwiek widać...
reklama
Podziel się: