reklama
Anulka90
Fanka BB :)
Ja również jestem kwietniowka 2015. I ciekawa jestem czy dalej byłybyście takie wyrozumiale jakby chodziło w Waszą grupę. Gdyby Was tak oszukala jak nas. Pokazywała nam zdjęcia z brzuchem i dzieci które nie są jej. To według Was jest normalne. Najlepiej nic się nie odzywać, siedzieć sobie cicho i niech dalej kłamie? bo to dla jej dobra. Ona ma urojona ciążę. To chyba lepiej żeby ktoś z jej
Bliskich dowiedział się o problemie i pomocv jej teraz póki ta choroba nie jest tak bardzo zaawansowana.
Bliskich dowiedział się o problemie i pomocv jej teraz póki ta choroba nie jest tak bardzo zaawansowana.
sykatynka
Kate, spieszę z pomocą
LIPIEC
10: najki - wizyta przedstymulacyjna
10: Bety 72: wizyta przed crio
10: annemarie: wizyta przed crio
13: Bety 72: udany criotransfer
13: Emenems i Stefan/ia - wizyta kontrolna u rodzinnego
14: Daria - wizyta kontrolna przed crio
14: Sykatynka - wizyta kontrolna
15: Szkrabek - usg połówkowe
16: Madziulka - spotkanie z Kacperkiem
17: kate - usg połówkowe
20: Daria - udany transfer
20: niebajka - wizyta serduszkowa
21: Inka - konsultacja
22: Najki - punkcja
22: Sykatynka - usg prenatalne
27: Najki - udany transfer
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
Stacy - stymulacja i udany transfer
Annemarie - udany criotransfer
LIPIEC
10: najki - wizyta przedstymulacyjna
10: Bety 72: wizyta przed crio
10: annemarie: wizyta przed crio
13: Bety 72: udany criotransfer
13: Emenems i Stefan/ia - wizyta kontrolna u rodzinnego
14: Daria - wizyta kontrolna przed crio
14: Sykatynka - wizyta kontrolna
15: Szkrabek - usg połówkowe
16: Madziulka - spotkanie z Kacperkiem
17: kate - usg połówkowe
20: Daria - udany transfer
20: niebajka - wizyta serduszkowa
21: Inka - konsultacja
22: Najki - punkcja
22: Sykatynka - usg prenatalne
27: Najki - udany transfer
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
Stacy - stymulacja i udany transfer
Annemarie - udany criotransfer
annemarie
Hej dziewczynki,
proponuje zajac sie swoim zyciem i problemami i nie wlazic z buciorami w zycie innych !!!!Nie bede sie wlanczac do dyskusji bo jest ona cholernie nie smaczna i nie na miejscu:-(
Wrocilismy od dok (bylismy w kwestii crio) jak na razie nie ma znaku o zblizajacej sie owulacji ,wiec na razie dupa blada;-)we wtorek nastepna kontrolaz nadzieja ,ze cos sie ruszy.Ale ,, mozecie przywitac na forum szczessliwa posiadaczke NK komorek. Moje wynik juz byly ,ktorych sie za 3 tygodnie spodziewalam.,. 4 strony z wynikami, jak to czytam to japonski jest przy tym niczym;-)i...
z Hematologii wynika podwyzszone MCV- 105,3 (norma 80-96) i MCHC zanizone 30,4 (norma 32-36) Co to jest ,nie mam pojecia. NK (killer zellen ) wartosc to 14,8 (norma 12-15).
Antyciala przeciwko Spermie mam tez lekko podwyzszone ,wartosc to 68,75 a norma jest do 60.
biore teraz Prednisolon i podwojne dawki folio. I sie ciesze jak glupia,bo wiem wreszcie co moze byc powodem niepowodzen. Zawsze lepiej jak czlowiek ma sie czego zaczepic.Buziaki:-):-):-):-)
proponuje zajac sie swoim zyciem i problemami i nie wlazic z buciorami w zycie innych !!!!Nie bede sie wlanczac do dyskusji bo jest ona cholernie nie smaczna i nie na miejscu:-(
Wrocilismy od dok (bylismy w kwestii crio) jak na razie nie ma znaku o zblizajacej sie owulacji ,wiec na razie dupa blada;-)we wtorek nastepna kontrolaz nadzieja ,ze cos sie ruszy.Ale ,, mozecie przywitac na forum szczessliwa posiadaczke NK komorek. Moje wynik juz byly ,ktorych sie za 3 tygodnie spodziewalam.,. 4 strony z wynikami, jak to czytam to japonski jest przy tym niczym;-)i...
z Hematologii wynika podwyzszone MCV- 105,3 (norma 80-96) i MCHC zanizone 30,4 (norma 32-36) Co to jest ,nie mam pojecia. NK (killer zellen ) wartosc to 14,8 (norma 12-15).
Antyciala przeciwko Spermie mam tez lekko podwyzszone ,wartosc to 68,75 a norma jest do 60.
biore teraz Prednisolon i podwojne dawki folio. I sie ciesze jak glupia,bo wiem wreszcie co moze byc powodem niepowodzen. Zawsze lepiej jak czlowiek ma sie czego zaczepic.Buziaki:-):-):-):-)
Zgadza sie Anulka - ale szykanowanie chorej osoby nie jest dobre.
To juz raczej nie kłamstwo bo jak ma urojona ciąże to ona w to wierzy i pomoc oczywiscie ze tak ale wtedy pisze sie troche inaczej o takiej osobie ... Czesc dziewczyny wyszło na jaw ze olusia nie ma dzieci nie była s ciazy wszystko jest zmyślone jest spora szansa ze jest chora
Czy cos takiego anie ze jest wstrętnym kłamliwym trollem
To juz raczej nie kłamstwo bo jak ma urojona ciąże to ona w to wierzy i pomoc oczywiscie ze tak ale wtedy pisze sie troche inaczej o takiej osobie ... Czesc dziewczyny wyszło na jaw ze olusia nie ma dzieci nie była s ciazy wszystko jest zmyślone jest spora szansa ze jest chora
Czy cos takiego anie ze jest wstrętnym kłamliwym trollem
sykatynka
Annemarie - a ty chciałaś na naturalnym cyklu podchodzić? Skąd taki wybór?
NK to masz wartość procentową 14.8? To nie jest tak źle, ja miałam 17 a się udało, ale to prawda że brałam sterydy przed transferem i biorę nadal. Ale np. prof. Jerzak powiedziała, że ona przy poziomie 17% nie wprowadzałaby żadnego leczenia, że to nie jest wysoki poziom... Więc trochę zależy na kogo trafisz...
NK to masz wartość procentową 14.8? To nie jest tak źle, ja miałam 17 a się udało, ale to prawda że brałam sterydy przed transferem i biorę nadal. Ale np. prof. Jerzak powiedziała, że ona przy poziomie 17% nie wprowadzałaby żadnego leczenia, że to nie jest wysoki poziom... Więc trochę zależy na kogo trafisz...
annemarie
Annemarie - a ty chciałaś na naturalnym cyklu podchodzić? Skąd taki wybór?
podchodze do crio,stad taki wybor,na razie czekamy na owulacje a potem podlaczymy leki.Ja mam owulacje,w sumie miala do poki nie zaczelam prac hormonow jak w zegarku.mamnadzieje,ze teraz tez tak bedzie.Jak sie przesunie o 2 dni to nie bedzie tez katastrofy.
Edenlayn
Witam Was
Jak widac jestem tu nowa ;-). Siedze sobie w domu i ciagle szukam info na temat IVF. Te dni oczekiwania sa niemilosierne :-(.
Pewnie jak u kazdej z Was. Przepraszam za moj brak znakow interpunkcyjnych ale przebywam za granica i nie mam polskich znakow na klawiaturze a szukanie ich przy kazdym prawie wyrazie jest nurtujace .
a wiec moze zaczne cos od siebie . Mam juz dwojeczke pociech syna 16 lat, core 9. sa to ciaze naturalne. Od 3 lat jestem w zwiazku z nowym partnerem , teraz juz z mezem , i staramy sie o baby juz od 2,5 roku no i niestety nie udaje sie :-(. w wspomne ze on tez ma juz core z pierwszego w zwiazku , wiec oboje powinnismy byc plodni , zwlaszcza po wielu badaniach bylo wszystko ok. Ale jednak cos nie udaje.
Wczoraj mialam transfer , 2 kropeczki :-). samej z tymi oczekiwaniami jest strasznie trudno, dlatego postanowilam do Was dolaczyc i podzielic sie moimi radosciami czy watpliwosciami. a ewentualnie nawet ktorej z Was pomoc jesli bede mogla oczywiscie doradzic . Czytam u uwaga Wasze posty i razniej jest kiedy sie widzi ze wiele jest kobiet , takich jak ja , ktore rowniez borykaja sie z watpliwosciami,strachem moga sie nawzajem wspierac ;-).
Jak widac jestem tu nowa ;-). Siedze sobie w domu i ciagle szukam info na temat IVF. Te dni oczekiwania sa niemilosierne :-(.
Pewnie jak u kazdej z Was. Przepraszam za moj brak znakow interpunkcyjnych ale przebywam za granica i nie mam polskich znakow na klawiaturze a szukanie ich przy kazdym prawie wyrazie jest nurtujace .
a wiec moze zaczne cos od siebie . Mam juz dwojeczke pociech syna 16 lat, core 9. sa to ciaze naturalne. Od 3 lat jestem w zwiazku z nowym partnerem , teraz juz z mezem , i staramy sie o baby juz od 2,5 roku no i niestety nie udaje sie :-(. w wspomne ze on tez ma juz core z pierwszego w zwiazku , wiec oboje powinnismy byc plodni , zwlaszcza po wielu badaniach bylo wszystko ok. Ale jednak cos nie udaje.
Wczoraj mialam transfer , 2 kropeczki :-). samej z tymi oczekiwaniami jest strasznie trudno, dlatego postanowilam do Was dolaczyc i podzielic sie moimi radosciami czy watpliwosciami. a ewentualnie nawet ktorej z Was pomoc jesli bede mogla oczywiscie doradzic . Czytam u uwaga Wasze posty i razniej jest kiedy sie widzi ze wiele jest kobiet , takich jak ja , ktore rowniez borykaja sie z watpliwosciami,strachem moga sie nawzajem wspierac ;-).
sykatynka
Annemarie - to chyba znaczy, że masz ogólnie do czynienia z dobrymi lekarzami, którzy wolą cię poobserwować niż od razu wciskać hormony... ja też zawsze miałam owu jak w zegarku, a mimo tego w invikcie nawet mowy nie mogło być o cyklu naturalnym....
reklama
inga po
No to annamaria powodzenia na next wizycie, a dziś czekamy na Bety:-) bardzo Ci kibicuje i jednoczesnie ucze sie co moze byc nie tak. Zapisałam sie juz na wizyte w siepniu w Bocianie u dr Mrugacza mam nadzieje , że to dobry wybór w poniedziałek tylko formalnosci z przeniesieniem, zastanawiam sie czy juz przed ta wizytą zrobic baranie NK komorek lub kariotypy czy czekac co lekarz zadecyduje
Podziel się: