reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess jedyne co mogę sensownego powiedzieć to czas leczy rany, odpocznij , odizoluj się troszkę od myślenia.Każda trauma wymaga przeżycia i pozbierania się ja tez dość szybko się regeneruje po porażkach wieć gowa do góry:) annamaria masz wspaniale podejście do życia i wspaniałą energie dzięki:-)

Najki współczuję :/ nigdy w soboty nie pracowałam tylko oczywiście w domu, ogrodzie itp. No i jak studiowałam w weekendy ale to już mam dawno za sobą.
Właśnie mam zamiar wziąć się za okna, plewienie w ogrodzie. To będą dla mnie bardzo pracowite dni bo jak będę po crio to luz.

Emenems IgM cytomegalii powinno być ujemne w ciąży a przynajmniej w pierwszych 6 miesiącach bo wtedy moze najwięcej zaszkodzić choć najważniejszy jest I trymestr więc u Ciebie jest ok poza tym 70 % populacji ma dodatnią cytomegalię IgG więc spoko loko nie strachaj się :)

Ufffff dzieki labo! Cos tak czytałam a pewna nie byłam i wiesz jsk cos widzisz ze odstaje od normy to nerwy....

Dzieki :)

Cześć Dziewczyny.
Pewnie nikt mnie tutaj już nie pamięta, nie udzielałam się od roku. Przyznaje jednak, że podczytuję wątek i trzymam kciuki za wszystkie nadal starające się, a zaciążonym serdecznie gratuluję!
Moja przygoda z ivf zakończyła się po 9 transferach, w tym 7 był tym szczęśliwym, jednak na krótko :no:. Złożyliśmy z mężem dokumenty w OA i czekamy na rozpoczęcie kursu. jest dobrze :-)
Zostało mi trochę leków na zbyciu, które chętnie odsprzedam

Fraxiparine 0,3 ml, 2 850 j.m. 1 opakowanie tj 10 ampułko-strzykawek, ważność 10.2017; cena 10 zł
duphaston 10 mg – 2 całe opakowania plus 6 tabl, ważność 2018, cena 35 zł
Luteina podjęzykowa 50 mg - całe opakowanie plus 8 tabl, ważne do końca 2017, cena 5 zł
Encorton 10 mg(można dzielić na 5 mg) – 22 tabl – tj całe opakowanie plus 2 tabl, ważne do końca 2017, cena 5 zł
Acesan 30 mg – 52 tabl/60 w opakowaniu, ważne do 10/2015, cena 3 zł
Femibion natal 1 – 17/30 tabl w opakowaniu, ważne do 11/2015, cena 7 zł

chętne osoby poproszę o info na priv.

pozdrawiam Was serdecznie i z całego serducha życzę powodzenia !!!!;-)

reklama
Do góry