reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tola bylas u tego immunologa? czy zlecil tobie badania?
U immunologa w klinice (przyjeżdza z Krakowa) byłam. Zlecił badania. Narazie ich nie robiłam. Wg immunologa podchodzenie do crio nie ma sensu bez badan i ewentualnego leczenia. Leczenie ewnetualnie wlewy lub szczepionki. Na to nas nie stać. Sterydu z tego co czytałam on nie uznaje...

W srode jade do krakowa do innego immunologa i zobacze co mi powie.

Dziewuszki gratuluje pozytywnych bet :-)

Ostatnia edycja:
niebajka gratuluje !!!!! :)
Gizas co to Naszego rządu to wszystkich PiS-iorów wystrzelać !!!! Tepe młoty za przeproszeniem. Tylko kościół katolicki ma problem z invitro jakos protestanci,prawosłwani się nie wtrącają . Żyjemy w zacofanym kraju.....:wściekła/y:

O jee,to sie narobilo:unsure::unsure:Hess:unsure:dziewczyny napisaly wszystko,wiec nic nowego nie wymysle.Przytulam Cie mocno .Ja sie juz uzbroilam w gruba skore i poustawialam sobie w glowie ,ze kazda proba to 25-30 % na ciaze.Nikt mi nigdy nie obiecywal ,ze tym razem bedzie inaczej.To jest moj punkt wyjscia.Normalnie ludzie tez staraja sie miesiacami o dziecko i tez nie wiedza dlaczego tym razem znowu sie nie udalo....ale powiem Ci tez cos dobrego...

nie znam tutaj osoby ,ktora nie zaszlaby po invitro w ciaze:-)znam tylko takie ktore,zbyt szybko sie poddaly.:tak:Zobaczysz kochana ,my tez bedziemy z wozkami zasowac:tak:

niebajka uklony w strone bety. Ciebie tez sciskam mocno.:happy:

Dziewczyny przyszły moje wyniki na cytomegalie i mam IgM ujemny a igg dodatni to Znacxy ze kiedys mialalm a teraz nie prawda? Ujemy IgM w ciazy musze miec? Bo sie przestraszyłam

reklama
Widzę, że dziewczynki chyba jeszcze śpią :) Śpijcie, śpijcie bo za parę mc jak się rozapkujecie to już nie pośpicie :-) Chociaż to różnie bywa. Ja teraz jak się w nocy obudzę to nie mogę dojść do siebie ale jak Anielka mała była to te wstawania w nocy w ogóle mnie nie męczyły.
Miłego, luzackiego i bez nerwów weekendu nam wszystkim życzę.
Jeszcze tu zaglądne nie raz :-D

Do góry