reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tola bylas u tego immunologa? czy zlecil tobie badania?
U immunologa w klinice (przyjeżdza z Krakowa) byłam. Zlecił badania. Narazie ich nie robiłam. Wg immunologa podchodzenie do crio nie ma sensu bez badan i ewentualnego leczenia. Leczenie ewnetualnie wlewy lub szczepionki. Na to nas nie stać. Sterydu z tego co czytałam on nie uznaje...

W srode jade do krakowa do innego immunologa i zobacze co mi powie.

Dziewuszki gratuluje pozytywnych bet :-)

Ostatnia edycja:
niebajka gratuluje !!!!! :)
Gizas co to Naszego rządu to wszystkich PiS-iorów wystrzelać !!!! Tepe młoty za przeproszeniem. Tylko kościół katolicki ma problem z invitro jakos protestanci,prawosłwani się nie wtrącają . Żyjemy w zacofanym kraju.....:wściekła/y:

O jee,to sie narobilo:unsure::unsure:Hess:unsure:dziewczyny napisaly wszystko,wiec nic nowego nie wymysle.Przytulam Cie mocno .Ja sie juz uzbroilam w gruba skore i poustawialam sobie w glowie ,ze kazda proba to 25-30 % na ciaze.Nikt mi nigdy nie obiecywal ,ze tym razem bedzie inaczej.To jest moj punkt wyjscia.Normalnie ludzie tez staraja sie miesiacami o dziecko i tez nie wiedza dlaczego tym razem znowu sie nie udalo....ale powiem Ci tez cos dobrego...

nie znam tutaj osoby ,ktora nie zaszlaby po invitro w ciaze:-)znam tylko takie ktore,zbyt szybko sie poddaly.:tak:Zobaczysz kochana ,my tez bedziemy z wozkami zasowac:tak:

niebajka uklony w strone bety. Ciebie tez sciskam mocno.:happy:

Dziewczyny przyszły moje wyniki na cytomegalie i mam IgM ujemny a igg dodatni to Znacxy ze kiedys mialalm a teraz nie prawda? Ujemy IgM w ciazy musze miec? Bo sie przestraszyłam

reklama
Widzę, że dziewczynki chyba jeszcze śpią :) Śpijcie, śpijcie bo za parę mc jak się rozapkujecie to już nie pośpicie :-) Chociaż to różnie bywa. Ja teraz jak się w nocy obudzę to nie mogę dojść do siebie ale jak Anielka mała była to te wstawania w nocy w ogóle mnie nie męczyły.
Miłego, luzackiego i bez nerwów weekendu nam wszystkim życzę.
Jeszcze tu zaglądne nie raz :-D

Do góry