reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess jedyne co mogę sensownego powiedzieć to czas leczy rany, odpocznij , odizoluj się troszkę od myślenia.Każda trauma wymaga przeżycia i pozbierania się ja tez dość szybko się regeneruje po porażkach wieć gowa do góry:) annamaria masz wspaniale podejście do życia i wspaniałą energie dzięki:-)

Najki współczuję :/ nigdy w soboty nie pracowałam tylko oczywiście w domu, ogrodzie itp. No i jak studiowałam w weekendy ale to już mam dawno za sobą.
Właśnie mam zamiar wziąć się za okna, plewienie w ogrodzie. To będą dla mnie bardzo pracowite dni bo jak będę po crio to luz.

Emenems IgM cytomegalii powinno być ujemne w ciąży a przynajmniej w pierwszych 6 miesiącach bo wtedy moze najwięcej zaszkodzić choć najważniejszy jest I trymestr więc u Ciebie jest ok poza tym 70 % populacji ma dodatnią cytomegalię IgG więc spoko loko nie strachaj się :)

Ufffff dzieki labo! Cos tak czytałam a pewna nie byłam i wiesz jsk cos widzisz ze odstaje od normy to nerwy....

Dzieki :)

Cześć Dziewczyny.
Pewnie nikt mnie tutaj już nie pamięta, nie udzielałam się od roku. Przyznaje jednak, że podczytuję wątek i trzymam kciuki za wszystkie nadal starające się, a zaciążonym serdecznie gratuluję!
Moja przygoda z ivf zakończyła się po 9 transferach, w tym 7 był tym szczęśliwym, jednak na krótko :no:. Złożyliśmy z mężem dokumenty w OA i czekamy na rozpoczęcie kursu. jest dobrze :-)
Zostało mi trochę leków na zbyciu, które chętnie odsprzedam

Fraxiparine 0,3 ml, 2 850 j.m. 1 opakowanie tj 10 ampułko-strzykawek, ważność 10.2017; cena 10 zł
duphaston 10 mg – 2 całe opakowania plus 6 tabl, ważność 2018, cena 35 zł
Luteina podjęzykowa 50 mg - całe opakowanie plus 8 tabl, ważne do końca 2017, cena 5 zł
Encorton 10 mg(można dzielić na 5 mg) – 22 tabl – tj całe opakowanie plus 2 tabl, ważne do końca 2017, cena 5 zł
Acesan 30 mg – 52 tabl/60 w opakowaniu, ważne do 10/2015, cena 3 zł
Femibion natal 1 – 17/30 tabl w opakowaniu, ważne do 11/2015, cena 7 zł

chętne osoby poproszę o info na priv.

pozdrawiam Was serdecznie i z całego serducha życzę powodzenia !!!!;-)

reklama
Do góry