reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess niestety znam te zasr... uczucie. Przykro mi babo. Masz jeszcze 3 podejscie a to dużo. Wkońcu musi sie udać. :-)

reklama
Hess - przykro mi strasznie - mocno trzymałam kciuki, jak nie jedna z nas tutaj jak widzę. Masz grono wielbicielek :-) Cieszę się, że sie nie poddasz. Trzymam kciuki za Ciebie!

Hess:) na pelnej petardzie podejdziesz do 3 proby! Odpoczywaj teraz Muszkieterko:*

Moich wynikow nie ma... jakbym wiedziala, ze bedzie taki cyrk, zrobilabym je prywatnie... nigdy sie nie zdarzylo, zebym rano oddala krew i ich nie bylo po 16... obawiam sie ze beda dopiero w poniedzialek;(
Glowa z tego mnie rozbolala i umieram
Zalatwilam skierowanie na badania tsh, ft3, ft4, morfologie, mocz + milion innych rzeczy, za d3 mam sobie sama zaplacic. I mam skierowanie do endo na nfz. Ale na poniedziałek udalo sie wyblagac wizyte prywatna u jakiejs turbo znakomitej pani dr.

Ostatnia edycja:
Tola bylas u tego immunologa? czy zlecil tobie badania?:tak:

Hess bardzo mi przykro... trzymaj sie!:-(

niebajka a jak u ciebie?;-)

Niebajka, super przyrost :) I mi tu nic nie wymyślaj.

Sykatynka - przepisz mnie na 29.06 - wizyta u lekarza.

Dziewczyny, wykorzystałam dziś skierowanie na betę. Czy mimo to musze w dniu wizyty zrobić betę?

reklama
Do góry