reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

fruitofhope i OlaSzy dziękuję kochane za słowa otuchy. Ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawiona do życia. Zdaje sobie jednak sprawę, że cały lipiec będzie stresujący ale dam radę :tak: Zresztą wiem, że na Was mogę liczyć i mnie w razie czego "kopniecie w zadek" :-) Gdybym oczywiście straciła zdrowy rozsądek

reklama
Trzeba być pozytywnie nastawionym nic nam innego nie zostaje tylko mocno wierzyć :) Mój puzzel się śmieje ze nie bo ja już żyje z nastawieniem że za rok będę rodzic jak we wrześniu uda nam się ruszyć z ICSI :)

Dziewczyny mam do Was pytanie lekarz zalecul mi abym do wrzsnia pila inofem lub inifolac czy macie jakies spostrzeżenia do tych specyfików??? A puzzel ma brac androvit witamine C i E

Przy stymulacji cyklu CLO piłam inofem, bo moja pani ginekolog naczytała się pozytywnych opinii o tym produkcie. Jeżeli zalecają to słuchaj się :)
Co do mężczyzn, mój T. przyjmował razem ze mną kwas foliowy - u mężczyzn dopiero po 3 miesiącach ma wpływ na nasienie, więc dodaj swojemu puzzlowi do diety już teraz, aby we wrześniu miał mocnych zawodników! ;-)

Bety :-):-) ja tez dostalam ... i tez mam 10 lipca termin na obserwacje i pewno tez w pon albo we wtorek crio. :-)Ala jaja. Zobaczysz ,ze takich dwoje jak nas troje to nie bedzie ani jednego. Bedzie GIT :-)

reklama
Do góry