reklama
szkrabek napisałam już do doktora i czekam, ale on to nie jest z tych sybkościowców i pewnie troche mu się zejdzie z odpowiedzią, według norm wychodzi że niby dobry ten progesteron, ale ja się komletnie nie znam.
Emenems dzięki serdeczne!
teraz zastanawiam się, o co powinnam się dalej "martwić", co ja wogóle teraz mam robić, w sensie na usg już iść to chyba za wcześnie, no nie? gdzieś tam w niedalekiej przyszłości to jakieś serduszko by się przydało usłyszeć też.
powiem Wam, że mój J. i moja mama zbzikowali, no żyć mi nie dają, jeszcze chwwila i ruszyć się z miejsca samodzielnie nie będę mogła. Dobrze, że mam pozwolenie na samodzielne podnoszenie buletki z wodą, choć nie zdziwię się jak za jakis czas zamiast 1,5 l zaczną pojawiać się butelki 0,5
teraz zastanawiam się, o co powinnam się dalej "martwić", co ja wogóle teraz mam robić, w sensie na usg już iść to chyba za wcześnie, no nie? gdzieś tam w niedalekiej przyszłości to jakieś serduszko by się przydało usłyszeć też.
powiem Wam, że mój J. i moja mama zbzikowali, no żyć mi nie dają, jeszcze chwwila i ruszyć się z miejsca samodzielnie nie będę mogła. Dobrze, że mam pozwolenie na samodzielne podnoszenie buletki z wodą, choć nie zdziwię się jak za jakis czas zamiast 1,5 l zaczną pojawiać się butelki 0,5
Hederka beta ładnie rokuje, progesteron w normie jeśli to ng/ml norma od 9-47 ng/ml.progesteron na początku rośnie bardzo wolno a potem w miarę upływu ciąży przerasta coraz szybciej, w miarę postepu bhcg. Rośnie odwrotnie do betahcg która przerasta szybko na początku ciąży.
Olaszy no to pięknie... abyś dobrze się stłukła to przestaniesz cudować tylko leżeć zaczniesz
Olaszy no to pięknie... abyś dobrze się stłukła to przestaniesz cudować tylko leżeć zaczniesz
Ostatnia edycja:
Kate_p7 progesteron jest w ng/ml, a normy mam 1 trym. 4-26; 2 trym. 13-118; 4 trym. 34-254
także chyba nie jest źle, czekam ciągle na maila od doktora. Ciekawe czy coś pozmienia w lekach.
Teraz mam Lutinus 3x1, estrofem 3x1 i fraxiparine zastrzyki z tempymi igłami bleh
także chyba nie jest źle, czekam ciągle na maila od doktora. Ciekawe czy coś pozmienia w lekach.
Teraz mam Lutinus 3x1, estrofem 3x1 i fraxiparine zastrzyki z tempymi igłami bleh
reklama
Wlasnie kolezanka co jest menago w sklepie niedaleko pisze ze ma 3 ciężarne a jedna to zona kierowcy ode mnie z piekarni i wiecie co? Ona jej płacze bo Roger nie jest zadowolony..... Boze, oboje zdrowi, maja prace sa razem.... Masakra, ona planuje usunąć az mi sie zal kropka zrobiło!!! Co ten kropek winny??!!
Podziel się: