reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, hej

bubu, przykro mi bardzo :-(

Emenems, jestes niesamowita. Znalazłas chwile by nam przesłać zdjecie z kliniki :-) poza tym myślałam dzis cały dzien o Twoim transferu i cieszę sie ,ze wracacie do domu juz w trójkę :-) Teraz życzę Ci wytrwałości w czekaniu i dużych, grubych krech na teście a potem wysokiejjjjjjj bety , która bedzie ładnie przyrastać :tak:

OlaSzy - omdlenia się zdarzają. Moja koleżanka jak była w ciąży to chyba z 10-15 razy zemdlała, a to pod prysznicem (potem kąpiele były tylko w obecności męża), w sklepie, w autobusie itd. A wyniki były ok, z dzieckiem też wszystko ok. Wiesz, organizm ciężko pracuje, więc może się zdarzyć taka sytuacja. Ale lepiej się zbadać i mieć święty spokój.

Kate a ile bierzesz tabl dziennie? ja mam po 1. Kurcze zadzwonie chyba do dr i zapytam jak to w końcu jest...

pigwa, ja też brałam przed transferem 2x1, po transferze i pozytywnej becie prof. kazał mi po woli odstawić i od jakiś 2 tygodnie już w ogóle nie biorę.

A ja właśnie wróciłam od mojej ginki. I znów widziałam serduszko :biggrin2: uff... kolejne zwolnienie i przykaz polegiwania, bo jajniki jeszcze wielkie, muszą dojść do siebie... ogólnie dobrze, ale hematokryt mi spada, więc muszę zacząć brac żelazo. Wszystkie leki zostają niestety do 12tc. :confused2:
Dostałam też już skierowanie na badania prenatalne, które mam zrobić po 19.05. :biggrin2:

cześć kobitki
emenems, powodzenia po transferze, rośnij grubiutka
OlaSzy - uważaj na siebie kochana

Odebrałam właśnie wynik drugiej bety i progesteronu
dziś mam 13dpt - 204,4; progesteron 27 z hakiem
w 11 dpt beta wynosiła - 81,3
czy to jest oki?

reklama
hederka jak najbardziej ok - masz podwójny przyrost bety przez 48h - także wszystko jest bardzo dobrze :tak: progesteron - hmm... mi prof. powiedział, że mam mieć powyżej 60, więc tutaj sama nie wiem... może lepiej skonsultować ten wynik z lekarzem, albo niech się kate wypowie...

Do góry