reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No jeszcze tylko wrzucę wam moje śniadanie :) w temacie zdrowego odżywiania :)

Załączniki

• 1429951989524.jpg
    1429951989524.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Kurde tez myslalm zeby to robic - musimy sobie pomysły kulinarne podsuwać:) heheh

Ja mialalm na sniadanie standard kawe+odzywka białkowa+olej kokosowy a potem dwie kanapki z chleba protrinowgo ze szpinakiem i jajkiem.
Dalej bede kombinować - bo musze to jakos sobie ulozyc :) nie jadłam chleba wczesniej wiec nowość hehe

Megi88 - najważniejsza jest wytwałość! Ile masz lat to chyba mniej wazne - liczy sie upór :D hehe a na pewno go masz!

Hederka ogromne gratulacje, miałam podobne bety, prg ciut niższy ale ja brałam duze dawki lutinusa i luteiny dopochwowej a ona nie wykazuje się w badaniu krwi, ale mimo tego dołożyłam sobie luteinę podjęzykową:-p
Yplocka prg i estradiol bardzo ładny, trzymam kciuki za wysoką betę i przesyłam fluidki ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Takie dziewczęce bo pod moim serduchem chyba rośnie mała Sara :tak:

A ja się czuję fenomenalnie, w nocy do sikania nie wstaję ale max 8 już się muszę zwlec do toalety. Robimy porządki na nowej działce, rodzice pomagają, ja tylko lekkie rzeczy, ogarniamy sad, kupujemy nowe krzaki owowcowe i w przyszłym tyg zabieram się za warzywniak, tylko czekam na M jak mi przygotuję ziemię, bo dla małej trzeba porobić zapasy ze swoich upraw:tak:
To prawda ze drugi trymestr to najlepszy w ciąży, boje się trzeciego bo to będą upały ale co tam... dam rade

Miłego dnia dziewczyny, pogoda piękna, trzeba z niej skorzystać. Też mam dzis gości, dom ogarniety, jedzonko po częsci i relaksik:-)

Ja byłam - jedyne kogo nie polecam to babki ginekologa nazwisko chyba na P taka po 50tce.... Koszmar baba a podejscie do pacjenta masakra. Wyszłam w połowie wizyty z gabinetu i kazalam innego lekarza mi przydzielić .... Traktowanie pacjenta gorzej niz małpy laboratoryjnej a jej odzywki poniżej poziomu...

Takze tyle doświadczeń z Invicta na Rajskiej

My tam byliśmy na przedwstępnej wizycie przed kwalifikacja ale u dr Głodka, fajny lekarz dawno takiego nie spotkałam który wszystko spokojnie tłumaczy. Kawał drogi do tego Gdańska mamy bo ok 350 km ale mam nadzieje że dobrze wybraliśmy... okaże się w poniedziałek..
Emenems- w takim razie mam nadzieje ze na swojej drodze tej lekarki nie spotkam....

Megi - poszukaj w necie zobaczysz ze moje słowa nie sa jedyne...ale widac masz juz innego:)

Witaj w klubie ja jezdze 300km :) hehehehe takze znam teoj bol. Mam nadzieje ze mi sie teraz kropek przyjmie i sie wycieczki skończą !

reklama
GizaS, dzięki. Łapie dla moich chłopaków:-) Mam nadzieję, że są silni, bo kurcze brzuch boli. Ale nic to.
Megi88 - ja jestem z Invicty. Polecam tylko Panów. Najlepszy jest dr Stencel.

Do góry