reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hederka - no! w końcu przełamywana jest klątwa kwietnia :)

kate - hahaha, tak. Teraz już leżę grzecznie i z pokorą. Będę się słuchać mądrzejszych i jak każą leżeć, to będę ;) mąż dał mi bana na chodzenie po schodach. jak chce wejść/zejść muszę poprosić, żeby mnie asekurował :p

reklama
Hederka gratuluję :-)
Rozumiem, że estrofem to to samo co progynova..? To ja mam małą dawkę bo 1 tabletkę na dobę. Chyba lepiej posłucham lekarza i nie będę wymyślać. Pytałam 2 razy czy na pewno odstawić i dalej dylemat :-) Kurcze co trochę coś... co parę dni czegoś nie wiem :-) dziękuję za odp.

W ramach wielkiego brxucha po punkcji, bo ogromy jest, kilogramowa jest tak samo po stymulacji ale wygladam nie to skoro i tak mam wielki brzuch zjadlam dzis trzy batoniki pod rzad :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1429910364.546772.jpg

Od jutro eat clean i trzeba wrocic do formy zanim brzuch znowu wyjdxie - jakos dam rade bez aktywności fizycznej... Dieta dieta!! Czekolado godbye!!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429910364.546772.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429910364.546772.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 46
cześć kobitki
emenems, powodzenia po transferze, rośnij grubiutka
OlaSzy - uważaj na siebie kochana

Odebrałam właśnie wynik drugiej bety i progesteronu
dziś mam 13dpt - 204,4; progesteron 27 z hakiem
w 11 dpt beta wynosiła - 81,3
czy to jest oki?

Super - GRATULUJE:-) Bardzo dobra beta prg też nie taki niski ale poczekaj co Ci lekarz powie.
Kurcze fajnie:-)
Ja dostałam wczoraj @ Wizyta 14 maja na obserwację cyklu i scratching.

niebajka ja też mam mega @

olaszy najgorzej jest na początku, później przejdzie. Jak tylko czujesz, że Ci lekko słabo to szybko siadaj, obojętnie gdzie. Ja zaliczałam krawężniki, trawniki itp.
Emenems no to jesteś w ciąży a potwierdzenie dostaniesz po badaniu bety:tak:Bo przecież maj to szczęśliwy miesiąc i mam nadzieję, że dla mnie nastęone będą równie szczęśliwe.
Wspaniałego weekendu Wam dziewczynki życzę. Idę na powietrze trochę poszaleć w ogródku. Zajrzę wieczorkiem.
Pa

Ostatnia edycja:
Hedeeka gratulacje! !
Ja dzisiaj jade sie odstresowac na caaaly dzien:) koniki i chill:) ma byc w koncu 25stopni:D

Bety czyli w ten sam dzien mamy wizytę! Milo bardzo:)))

Laseczki moje kochane, ja też od dziś się odstresowuje, za parę godzin przyjeżdżają do nas znajomi (mieszczuchy, dla których domek z ogródkiem to jak wyjazd na wakacje, mimo że mieszkamy pod sama Warszawa), mamy w planie leżaczki, słoneczko, grilla, piwko i ogólnie relaks :) dlatego też kalendarz dopiero w poniedziałek :)
Hederka - już można ci powoli gratulowac kochana, może odczarujesz ten nasz kwiecień i od teraz będą już same pozytywne bety :D

reklama
Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu czytam Wasze relacje i strasznie trzymam za Was kciuki:)
Ja jestem na początku swojej drogi do In Vitro, chociaż dużo już przeszłam ... Endometrioza, laparoskopia, laparotomia, do tego niedrożny jajowód, tydzień temu histeroskopia i wycięty polip:/ a do tego AMH niskie 1,4:/ co w moim wieku 26 lat podobno za dobre nie jest..
W poniedziałek jedziemy na kwalifikacje do Gdańska i mam nadzieje że zacznę nareszcie drogę do wymarzonego szczęścia:)
Wasze historie podnoszą mnie na duchu za co z góry Wam dziękuję:)

:-)

Do góry