reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mimi pozostale wyniki wyszly mi ok,oprocz nk bo nie wiem czy o nich pisalam. Mam podwyzszone i biore na nie encorton. Co do acesanu to wlasnie dlatego mi go doktorek zapisal, ze jest w dawce 50 mg i moge wowczas brac rano i wieczorem a clexane biore przed snem, czyli okolo godz 23.

Olusia a Ty powtarzasz jeszcze bete? Tak sobie mysle, ze po tych dzisiejszych sensacjach chyba zrobie lacznie z estradiolem i progesteronem, bedzie jak znalazl na wtorkowa wizyte.

Ostatnia edycja:
kasik36 no ja tak samo chce zrobic sobie.. na wtorek na wizyte... :tak:myslalam by zrobic we wtorek rano ale mam wizyte przed 11 i na pewno nie bedzie wyniki... no chyba ze jutro popoludniu sobie.... ale w kazdym badz razie chce zrobic !!:-)

genna, a jak u Ciebie dzisiaj kłaczki, zofran zaczął działać czy może zakupiłaś sobie coś z tych o których pisałyśmy ?

dorotav – nie ma sprawy, drink drugi od lewej będzie jak najbardziej dla Ciebie ;-) FB niestety nie mam :-(

Anulla28 – mam nadzieję, że ten olej działa na endometriozę, byłoby super :-) A Ty z czym popijasz olej??

lenkabar – cudny brzuszek :tak:

mi mi – na moim oleju też pisze, żeby pić do 4 łyżek, ale ja stwierdziłam, że 2 mi wystarczą.

Dziewczyny właśnie zapodałam sobie 1 łyżkę oleju który kupiłam rano, tym razem bez jogurtu. Popiłam odrobiną soku, jutro spróbuję popić wodą, a później już bez zapitki :-D Muszę powiedzieć, że wcale nie jest taki zły. Ale ja jestem z tych co potrafią wypić najgorsze świństwo, żeby tylko pomogło :-D

ja olej popijam wodą i od razu muszę mieć coś słodkiego, bo niestety mam odruch wymiotny. ale nie jest już tak źle jak na początku. Podziwiam Cię, że nie masz z nim problemów:) Też mam nadzieję, że podziała na endometriozę:)

reklama
Do góry