reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kasik36, mimo że jesteś w ciąży to na dupsko dostaniesz :tak:jak nie zwolnisz z pracą i nie zaczniesz więcej odpoczywać. Dobrze że ten podbarwiony śluz już zniknął. Leż i odpoczywaj, lepiej dmuchać na zimne, na pewno będzie dobrze.

mi mi, nie stresuj siebie i co najważniejsze kropka, postaraj się wyluzować i nie wymyślać 1000 rzeczy, że się nie udało, taka jedna tu ostatnio lamentowała i panikowała przed betą, że się nie udało a jak zrobiła betę to jej się oczy otwarły i szczęka na podłogę spadła - mam namyśli naszą kochaną Olusię. Napisze I to co Olusi: idź na zakupy, kup sobie coś do ubrania, jakąś drobnostkę albo pyszne słodkie ciacho, albo zrób sobie mini spa domowe, byleby nie myśleć.

madzik34, kciuki za wysoką betę !! :tak:

SIERPIEŃ

11: madzik34 - wysoka beta !!

12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
12: Jo.M. - wizyta w klinice
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

Ostatnia edycja:
reklama
kasik dziekuje ci kochana ja homocysteine ma 6,55 a mutacje mam w obudwoch genach heterozygote a te bialka i te przeciwciała co wypisalas wyszly ci ok??? mam nadzieje ze ten acard 75mg to nie zamala dawka bo jak widze to ty bierzesz trochę więcej ode mnie... jak się teraz nie uda to przy crio zabiorę ten acesan 100mg... a on tez jest bez recepty lekarz ci kazal taka dawke brac ??? a jak rozpisalas sobie branie tego acesanu bo nie bierzesz go naraz z clexane chyba???? przepraszam ze glowe zawracam

dorotav a bo widzisz im bliżej bety tym człowiekowi głupoty do glowy przychodzą

Hejcia laseczki i weekend minal szybko...:tak:

Ja wczoraj bylam z moim u znajomych na grillu, bylo 5 par wiec troszke ludzi.. jedna para z dzieckiem prawie 3 letnim a druga para z dzieckiem 4 miesiacznym.... bylo super.... pogadalismy, posmialismy sie itp... pojadlam kielbasek, popilam soczkiem oraz herbatka, pojadlam chipsow he he ... bylo pyszne.... natomiast w nocy nie zmruzylam okna, przewracalam sie z boku na bok a rano zaczelam sie fatalnie czuc, wymioty, zawroty glowy, bylam blada jak sciana, zjadlam troszke dzis obiadu i nic wiecej, duzo pilam nawet herbaty mietowej...nie sadze ze to zatrucie ale moze...hmm

mi mi tak tak ja mam 100 mg aspiryny cardio... acard to to samo tylko mniejsza dawka.....tak ja mialam podwyzszone p/ kardiolipidowe po poronieniu i mialam to zazywac... i mi spadlo ponizej 2 ale lekarz powiedzial ze mam dalej brac....:tak: jak ja sobie badalam to mialam homocyteine 11 a norma chyba byla do 13 wg mojego laboratorium

Ann84 wyslalam tobie wiadomosc na PW:-)

kasik36 rozumiem twoje zdenerwowanie, na pewno jest wszystko dobrze.. mysle ze moglas sobie podraznic lutka albo aplikatorem a wiesz ze tam teraz miejsce jest bardzo wrazliwe :tak:powtarzasz bete czy juz nie?

madzik34 trzymam kciuki za wysoka bete !!:happy2:

dorotav moja kochana dorotka... jak milo ze o mnie piszesz... fajnie sie czyta :tak:to prawda panikara bylam i mialam 1000 mysli na minute... :-) to prawda im blizej bety tym czlowiek sie co raz bardziej stresuje...cos o tym wiem he he

Olusia, to już mogą być kłaczki, maluchy nie zasmakowały w grillu ;-)

Mimozama, inhalacje z wody i soli i spanie w skarpetkach, z leków to tylko coś co ma w składzie paracetamol, może fervex,

reklama
Do góry