reklama
Hej Dziewczynki,
weekend zleciał jak zwykle błyskawicznie. Pogoda się popsuła i spanie mnie wzięło. Nie lubię takich nagłych zmian. Jako rasowy reumatyk każdą taką zmianę odczuwam w kościach.
Jak się czujecie? Trzymam kciuki za kolejne bety :-)
Kasik pamiętaj o oszczędzaniu się! Nie szalejemy tylko odpoczywamy.
Wczoraj zastrzyk jak profesjonalistka sobie zrobiłam, więc teraz już luzik
Miłego dnia :-)
weekend zleciał jak zwykle błyskawicznie. Pogoda się popsuła i spanie mnie wzięło. Nie lubię takich nagłych zmian. Jako rasowy reumatyk każdą taką zmianę odczuwam w kościach.
Jak się czujecie? Trzymam kciuki za kolejne bety :-)
Kasik pamiętaj o oszczędzaniu się! Nie szalejemy tylko odpoczywamy.
Wczoraj zastrzyk jak profesjonalistka sobie zrobiłam, więc teraz już luzik
Miłego dnia :-)
genna
Fanka BB :)
Genna ja też miałam spore mdłości - wynika z moich obserwacji, że wskazuje to bardziej na to, że dziewczynka
Kobietom z mdlosciami w ciąży zaleca się jeść coś niewielkiego co 2 godziny, żeby cukier był na stałym poziomie. Poza tym radze z doświadczenia zrezygnować ze słodkiego nawet z owoców, a próbować jeść więcej białka, mi też pomagały nocne przekąski - banany lub suchary beskidzkie i ograniczenie wszystkich zapachów. Mam nadzieje, ze podobnie jak u mnie, po badaniach prenatalnych mdłości powoli ustąpią.;-)
Oktavi dzięki u Mnie niestety żadne pokarmy stałe nie wchodzą w grę :/ wczorajszy kurczak wyszedł :/ banan tez wychodzi, mleczne produktu wychodzą jeszcze szybciej,w tej chwili moj organizm nie toleruje żadnych produktów mlecznych chrupki kukurydziane zostają jupijajeeeej metoda prób i błędów smakuje wszystko co sie da , ale jak te objawy wskazują dziewczynkę to ja sie ciesze a mnie to nawet nie mdli , tylko odrazu kłaczek , z zapachów to tylko na jedzenie, a szczególnie mięso mnie odrzuca poprostu wegetarianką zostanę hahaha a co do słodkiego to nie rusza mnie a ja byłam uzależniona od słodkiego haha , zjem banan, jabłko , nekatrynke ale jak mam ochotę
Ostatnia edycja:
genna
Fanka BB :)
Mi mi spokojnie możesz Prowadzić samochód
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hejcia laseczki.... ja sie dzis ciut lepiej czuje;-)... odpoczywam sobie i leze... nie mam az tak apetytu, ale pije wiecej.. normalnie ciezko mi cos przechodzi przez gardlo..no ale zmuszam sie zeby cos zjesc..
mi mi... mi lekarz mowil ze aspiryn cardio i acard to samo ale ja mialam na granicy maximum p/ciala i chcial pewnie je szybko zbic i dlatego dal mi wieksza dawke... a potem mowil bym brala caly czas... jak poszlam do kliniki tez mowilam pani doktor ze mialam robione badania i ze biore aspiryn cardio powiedziala mi ze mam dalej brac... aaa mozesz jezdzic samochodem... kiedy idziesz na bete?
Mimozama przewialo cie? czy chora jestes?
mi mi... mi lekarz mowil ze aspiryn cardio i acard to samo ale ja mialam na granicy maximum p/ciala i chcial pewnie je szybko zbic i dlatego dal mi wieksza dawke... a potem mowil bym brala caly czas... jak poszlam do kliniki tez mowilam pani doktor ze mialam robione badania i ze biore aspiryn cardio powiedziala mi ze mam dalej brac... aaa mozesz jezdzic samochodem... kiedy idziesz na bete?
Mimozama przewialo cie? czy chora jestes?
reklama
Podziel się: