reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

gos1512 tak, ja po nieudanym transferze płaciłam 80zł. za wizytę. Dopiero kolejna przed samym crio czy stymulacją jest darmowa tzw. kwalifikacyjna.

reklama
Hej Dziewczynki,
weekend zleciał jak zwykle błyskawicznie. Pogoda się popsuła i spanie mnie wzięło. Nie lubię takich nagłych zmian. Jako rasowy reumatyk każdą taką zmianę odczuwam w kościach.
Jak się czujecie? Trzymam kciuki za kolejne bety :-)
Kasik pamiętaj o oszczędzaniu się! Nie szalejemy tylko odpoczywamy.
Wczoraj zastrzyk jak profesjonalistka sobie zrobiłam, więc teraz już luzik :cool2:

Miłego dnia :-)

Genna ja też miałam spore mdłości - wynika z moich obserwacji, że wskazuje to bardziej na to, że dziewczynka :tak:
Kobietom z mdlosciami w ciąży zaleca się jeść coś niewielkiego co 2 godziny, żeby cukier był na stałym poziomie. Poza tym radze z doświadczenia zrezygnować ze słodkiego nawet z owoców, a próbować jeść więcej białka, mi też pomagały nocne przekąski - banany lub suchary beskidzkie i ograniczenie wszystkich zapachów. Mam nadzieje, ze podobnie jak u mnie, po badaniach prenatalnych mdłości powoli ustąpią.;-)

Oktavi dzięki :) u Mnie niestety żadne pokarmy stałe nie wchodzą w grę :/ wczorajszy kurczak wyszedł :/ banan tez wychodzi, mleczne produktu wychodzą jeszcze szybciej,w tej chwili moj organizm nie toleruje żadnych produktów mlecznych :( chrupki kukurydziane zostają jupijajeeeej :) metoda prób i błędów smakuje wszystko co sie da , ale jak te objawy wskazują dziewczynkę to ja sie ciesze :) a mnie to nawet nie mdli , tylko odrazu kłaczek , z zapachów to tylko na jedzenie, a szczególnie mięso mnie odrzuca :) poprostu wegetarianką zostanę :) hahaha a co do słodkiego to nie rusza mnie a ja byłam uzależniona od słodkiego :) haha , zjem banan, jabłko , nekatrynke ale jak mam ochotę :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy wy normalnie po transferach jeździcie samochodami mojego M nie ma wsumie już 7dpt chyba nic się nie stanie jak trochę pokieruje autem ????

Hejcia laseczki.... ja sie dzis ciut lepiej czuje;-)... odpoczywam sobie i leze... nie mam az tak apetytu, ale pije wiecej.. normalnie ciezko mi cos przechodzi przez gardlo..no ale zmuszam sie zeby cos zjesc..

mi mi... mi lekarz mowil ze aspiryn cardio i acard to samo ale ja mialam na granicy maximum p/ciala i chcial pewnie je szybko zbic i dlatego dal mi wieksza dawke... a potem mowil bym brala caly czas... jak poszlam do kliniki tez mowilam pani doktor ze mialam robione badania i ze biore aspiryn cardio powiedziala mi ze mam dalej brac... aaa mozesz jezdzic samochodem... kiedy idziesz na bete?

Mimozama przewialo cie? czy chora jestes?

reklama
Do góry