reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorota zakupiłam tylko komplet witamin B , niestety u mnie na dzielni takich wynalazków jak opaski nie było :/ jutro wyślę męża do miasta . Kłaczki sa niestety, nie mam takich napadów ze co 15 min , ale tak ok 2 godz po jedzeniu , szczególnie po obiedzie jest kłaczek, i tak juz do wieczora , z rana po 2 śniadaniu , bo nanometrów deserek ze słoiczka jakos przechodzi, ale kanapka juz bardziej stały pokarm wychodzi, wiec zakupiłam jedzenie w sloiczkach dla dzieci na obiad, zofran mam do jutra , zatem 8-10 kłaczków dziennie po jedzeniu jakos opanuje ale więcej to juz psychicznie nie dam rady. Jestem poprostu zmęczona .Zatem ten tydzien bedzie decydujący , na sCzescie w środę mam prenatalne wiec zobaczę czy obcy jakos sie trzyma :)

Ja juz grzecznie w lozeczku :) Wieczorem obejrzalam film wiec tez polegiwalam na kanapie. Obiecuje zwolnic tempo bo przestraszylam sie dzisiaj nie na zarty.

Genna obcy jest wyjatkowo zlosliwy ale moze jak juz sie urodzi bedzie grzeczny jak aniolek :)

Genna ja też miałam spore mdłości - wynika z moich obserwacji, że wskazuje to bardziej na to, że dziewczynka :tak:
Kobietom z mdlosciami w ciąży zaleca się jeść coś niewielkiego co 2 godziny, żeby cukier był na stałym poziomie. Poza tym radze z doświadczenia zrezygnować ze słodkiego nawet z owoców, a próbować jeść więcej białka, mi też pomagały nocne przekąski - banany lub suchary beskidzkie i ograniczenie wszystkich zapachów. Mam nadzieje, ze podobnie jak u mnie, po badaniach prenatalnych mdłości powoli ustąpią.;-)

właśnie wróciłam z bety i okazało się że wynik dopiero jutro! chyba chcą żebym na zawał zeszła!
całą noc nie mogłam spać z nerwów i o 3:30 zrobiłam test no i oczywiście jedna krecha:(
zobaczyć 2 krechy na teście to trochę tak jak znaleźć czterolistną koniczynę,no nic trzeba do jutra czekać

Olusia to może mój acard 75mg to zamalo jak wy takie dawki dostajecie...gdzie ty chodzilas do immunologa ??? wrazie czego moglabys mi dac namiary bo ty jak dobrze myśle to gdzes okolice katowic

kasik a ja wlasnie teraz podchodzę pierwszy raz bez encortonu wcześniej zawsze miałam go ale i tak nie pomogl a jakie masz te komórki NK ja mam 12 i jak na razie nikt się do tego nie doczepil a ciąży i tak brak było ... a ten acesan kupie bez recepty??? boje się ze może ten acart to zamala dawka do tego co ty i Olusia bierzecie choć mam nadzieje ze clexane dużo pomoze bo ja waśnie miałam troszkę naodwrot jak wy przy stymulce brałam clexane a po transferze miałam dolaczyc acard ale mi już głupoty po glowie chodza

kasik ale już taki wynik NK wystarczyl ze się udało:))))a encorton 20mg przez jaki okres bralas??? i jak mialas podzielone rano i w południe??? a acesan dopiero zaczelas brac przy stymulacji wcześniej go nie bralas??? ja coraz bardziej wariuje dziś mam 7dpt jeszcze chyba dwa dni i ide na bete

agulla na wizytę pójdę pewnie gdzieś w przyszłym tygodniu jak krwawienie się skończy, idę do Mercika zobaczę jaki on jest. A ty o jakiej klinice myślisz ? Wizyta po nieudanym transferze jest płatna.

madzik34 trzymam kciuki za wysoką bete :) współczuję że musisz tyle czekać na wynik ja kilku godzin wytrzymać nie mogę a co dopiero cały dzień.

mi mi spokojnie:) nie denerwuj się tak bo zaszkodzisz kropkowi. Ty chyba miałaś blastocyste o ile dobrze pamiętam to jutro możesz zrobić bete.

reklama
Do góry