reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mimi pozostale wyniki wyszly mi ok,oprocz nk bo nie wiem czy o nich pisalam. Mam podwyzszone i biore na nie encorton. Co do acesanu to wlasnie dlatego mi go doktorek zapisal, ze jest w dawce 50 mg i moge wowczas brac rano i wieczorem a clexane biore przed snem, czyli okolo godz 23.

Olusia a Ty powtarzasz jeszcze bete? Tak sobie mysle, ze po tych dzisiejszych sensacjach chyba zrobie lacznie z estradiolem i progesteronem, bedzie jak znalazl na wtorkowa wizyte.

Ostatnia edycja:
kasik36 no ja tak samo chce zrobic sobie.. na wtorek na wizyte... :tak:myslalam by zrobic we wtorek rano ale mam wizyte przed 11 i na pewno nie bedzie wyniki... no chyba ze jutro popoludniu sobie.... ale w kazdym badz razie chce zrobic !!:-)

genna, a jak u Ciebie dzisiaj kłaczki, zofran zaczął działać czy może zakupiłaś sobie coś z tych o których pisałyśmy ?

dorotav – nie ma sprawy, drink drugi od lewej będzie jak najbardziej dla Ciebie ;-) FB niestety nie mam :-(

Anulla28 – mam nadzieję, że ten olej działa na endometriozę, byłoby super :-) A Ty z czym popijasz olej??

lenkabar – cudny brzuszek :tak:

mi mi – na moim oleju też pisze, żeby pić do 4 łyżek, ale ja stwierdziłam, że 2 mi wystarczą.

Dziewczyny właśnie zapodałam sobie 1 łyżkę oleju który kupiłam rano, tym razem bez jogurtu. Popiłam odrobiną soku, jutro spróbuję popić wodą, a później już bez zapitki :-D Muszę powiedzieć, że wcale nie jest taki zły. Ale ja jestem z tych co potrafią wypić najgorsze świństwo, żeby tylko pomogło :-D

ja olej popijam wodą i od razu muszę mieć coś słodkiego, bo niestety mam odruch wymiotny. ale nie jest już tak źle jak na początku. Podziwiam Cię, że nie masz z nim problemów:) Też mam nadzieję, że podziała na endometriozę:)

reklama
Do góry