reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojjjj Madzia76 to mnie teraz załamałaś! muszę to dokładnie ustalić jak będę miała wizytę w sobotę, ale jak powiedziałam 2 tygodnie temu, że rozumiem, że to Dr S będzie wszystko robił tzn. i punkcję i transfer to nie zaprzeczył :confused: nie widzi mi się zupełnie obcy lekarz. No , ale dowiem się dokładnie z sobotę. Z l4 zamierzałam zrobić dokładnie tak jak Ty :-) czyli pierwsze dni- domek, potem praca. Ale nie wiem czy w pełnym wymiarze, bo pracuję z dzieciaczkami i czasem dają mi czadu..

Cyryjanka
cudownie :))) odczuwam głęboką (ale bardzo pozytywną zazdrość). Niech pięknie rośnie i się rozwija!!

Esiek no tak rzeczywiście gdzieś wyjdzie za 2 miesiące. Szybko minie, zobaczysz

reklama
czesc dziewczynki.Witam Was serdecznie.Mialabym do Was tylko mala prosbe.Prosze Was z calego serca poczytajcie sobie o Nowennie Pompejanskiej.To jest cudowna modlitwa gdzie Matka Boza obiecala ze kazdy kto sie do niej zwroci w okreslonej intencji,kto bedzie ja odmawial przez 54 dni zostanie wysluchany i bedzie swiadkiem Cudu Bozego.Prosze Was nie zlekcewazcie mojej prosby.Wiele z nas jest w sytuacji beznadziejnej i tylko modlitwa moze nam pomoc.Ludzie moga wiele mowic i wiele obiecywac ale to obiecala nam sama Matka Boza,jej chyba warto zaufac.Z gory dziekuje Wszystkim ktorzy nie zlekcewaza mojej prosby.pozdrawiam serdecznie.

Monisia mam identyczne zdanie o Nowennie Pompejańskiej, odmawiam ja już 39 dzień. Może któraś z Was dziewczyny się zainteresuje tą modlitwą, jest czasochłonna ale ja np. odmawiam ją w autobusie.

Cyrianka gartulacje dla całego ogromnego 10 mm kropka :-).

Lenkabar nie ma się co stresować spytaj jutro Sienkiewicza ale oni zawsze tak mają ze dyzury maja na Kasprzaka i dr. S. jest w czwartek ale Głębowski jest oki bardzo delikatny i zobacz wycianął mi 8 jajieczek i miałam 4 zarodeczki, bardzo miły i przyjemny lekarz.

Infinity bardzo mi przykro szkoda ze sie nie udało, ale mam nadzieję ze będziesz walczyc dalej:-(

A u mnie poszło, krew oddana i czekamy na wynik, dobrze ze mam troszke pracy to sie zajmę.

Cyryjanka gratuluje - cały 1cm szczęścia :-)
Powiedz mi proszę odnośnie tego progesteronu - ty miałaś cykl z owulacją (naturalna/wywołaną)? - bo wtedy faktycznie dawki leków mogą być małe bo organizm sam też produkuje. Ja mam cykl bezowulacyjny, sztuczny więc mój cały progesteron pochodzi z leków ...

Madzia 76 będę walczyć, muszę ... teraz to jak szybko wrócę do 'normy' i się pozbieram zależy w dużej mierze od lekarza - mam dużo wątpliwości i pytań do niego - zobaczymy jaki ma plan na mnie i czy uda nam się ustalić jakieś rozwiązanie które mnie również będzie satysfakcjonować ... na razie czekam na informację ...
Trzymam kciuki oczywiście za Twój wynik :tak:

Dziewczyny pomóżcie proszę!
u mnie @ wczoraj koło 17:00 lekko wychynęła zza rogu, dzisiaj rozkręciła się na dobre w nocy kompletnie nic.
I teraz mam dylemat który dzień uznać za pierwszy dzień cyklu?? bo 5 dc muszę się umówić na podglądanie, a od 2 dc mam zacząć zastrzyki. POMOCY, dzisiaj mam 1 czy drugi dzień cyklu według Was??
To moja pierwsza stymulacja i nie chcę jej źle zacząć!

Bzibziok po mojemu dzis jest 1 ale nie stresuj sie tak nie bedzie problemu mój lekarz mi powiedział ze to jest elastyczne i jeśli @ przychodzi popołudniu to jako 1 bierzesie dzień nastepny ja teraz tak miałam i mam zarodeczki.

reklama
Do góry