reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ale dobrze wiedzieć, ja głupia myślałam, że to jest ich labo jak cie ich lekarz wyśle na coś! A wiele badań jest taniej - np. te wirusowe czy przeciwciała taniej niż Medicusie i Diagnostyce.! Dzięki Madzia, dobrze wiedzieć !!!

reklama
Jejku Dziewczyny w poniedziałek mam punkcję!!!! Cieszę się, jakbym co najmniej była już w ciąży bliźniaczej :-p:-p

Dziś tyle biegam, pracuję, że nie mam jak dokładnie doczytać, co u Was, ale Madzia76 tak się cieszę, dzidziuś na pewno się wgryza, oby nasz Doktorek miał dobrą rękę :-):-):-)

Lenkabar - super. Musiecie z Madzia na mnie poczekac z dwa miesiace i mozmy isc na "ciazowa czekolade" do Czekoladowej.

Oj Esiek oby oby... oby nam się spełniło wszystkim to nasze największe marzenie. I wtedy oczywiście wszystkie do czekoladowej idziemy :) Pewnie się będziesz powtarzać, ale nie widziałam posta o dwóch miesiącach.. wiesz juz coś bliżej, że to będą 2 miesiące?

Dziękuję Madzia 76 :) jajcorów trochę jest, dziś Doktorek nie mógł nawet ich wszystkich zliczyć, więc dowiem się dopiero w poniedziałek. Powiedz mi Ty choć przez pierwsze dni odpoczywałaś w domku czy cały czas chodziłaś do pracy po transferze? Ja dziś pytałam Dr S i powiedział, żeby "normalnie" żyć..

lenkabar mnie powiedział dokładnie to samo, skoro punkcję masz w poniedziałek (tak jak ja miałam) to będzie ją robił dr. Głębowski i najprawdopodobniej transfer będzie w czwartek i tu robi go sienkiewicz, chyba że przetrzymają zarodeczki do blastocysty to wtedy sobota dr Ciepiela - chyba. ale jesli w czwartek to tak jak ja miałam i wzięłam sobie l4 na czwartek i piątek a od poniedziałku chodzę normalnie do pracy. Sienkiewicz powiedział żebym tylko sie nie wyglupiała i nie leżala w łużku. Ale jeśli będziesz chciała to oni wypiszą ci zwolnienie na ile chcesz nie robią z tego problemu zgłaszasz tylko pani w recepcji po transferze albo przed ona wypisuje i doktorek podpisuje. Ale ja nie chciałam, poprzednie dwa razy brałam zwolnienie i nic to nie dało, a nuda robiła swoje i świrowałam w domu.

reklama
Do góry