reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale dobrze wiedzieć, ja głupia myślałam, że to jest ich labo jak cie ich lekarz wyśle na coś! A wiele badań jest taniej - np. te wirusowe czy przeciwciała taniej niż Medicusie i Diagnostyce.! Dzięki Madzia, dobrze wiedzieć !!!

reklama
Jejku Dziewczyny w poniedziałek mam punkcję!!!! Cieszę się, jakbym co najmniej była już w ciąży bliźniaczej :-p:-p

Dziś tyle biegam, pracuję, że nie mam jak dokładnie doczytać, co u Was, ale Madzia76 tak się cieszę, dzidziuś na pewno się wgryza, oby nasz Doktorek miał dobrą rękę :-):-):-)

Lenkabar - super. Musiecie z Madzia na mnie poczekac z dwa miesiace i mozmy isc na "ciazowa czekolade" do Czekoladowej.

Oj Esiek oby oby... oby nam się spełniło wszystkim to nasze największe marzenie. I wtedy oczywiście wszystkie do czekoladowej idziemy :) Pewnie się będziesz powtarzać, ale nie widziałam posta o dwóch miesiącach.. wiesz juz coś bliżej, że to będą 2 miesiące?

Dziękuję Madzia 76 :) jajcorów trochę jest, dziś Doktorek nie mógł nawet ich wszystkich zliczyć, więc dowiem się dopiero w poniedziałek. Powiedz mi Ty choć przez pierwsze dni odpoczywałaś w domku czy cały czas chodziłaś do pracy po transferze? Ja dziś pytałam Dr S i powiedział, żeby "normalnie" żyć..

lenkabar mnie powiedział dokładnie to samo, skoro punkcję masz w poniedziałek (tak jak ja miałam) to będzie ją robił dr. Głębowski i najprawdopodobniej transfer będzie w czwartek i tu robi go sienkiewicz, chyba że przetrzymają zarodeczki do blastocysty to wtedy sobota dr Ciepiela - chyba. ale jesli w czwartek to tak jak ja miałam i wzięłam sobie l4 na czwartek i piątek a od poniedziałku chodzę normalnie do pracy. Sienkiewicz powiedział żebym tylko sie nie wyglupiała i nie leżala w łużku. Ale jeśli będziesz chciała to oni wypiszą ci zwolnienie na ile chcesz nie robią z tego problemu zgłaszasz tylko pani w recepcji po transferze albo przed ona wypisuje i doktorek podpisuje. Ale ja nie chciałam, poprzednie dwa razy brałam zwolnienie i nic to nie dało, a nuda robiła swoje i świrowałam w domu.

reklama
Do góry