reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ojjjj Madzia76 to mnie teraz załamałaś! muszę to dokładnie ustalić jak będę miała wizytę w sobotę, ale jak powiedziałam 2 tygodnie temu, że rozumiem, że to Dr S będzie wszystko robił tzn. i punkcję i transfer to nie zaprzeczył :confused: nie widzi mi się zupełnie obcy lekarz. No , ale dowiem się dokładnie z sobotę. Z l4 zamierzałam zrobić dokładnie tak jak Ty :-) czyli pierwsze dni- domek, potem praca. Ale nie wiem czy w pełnym wymiarze, bo pracuję z dzieciaczkami i czasem dają mi czadu..

Cyryjanka
cudownie :))) odczuwam głęboką (ale bardzo pozytywną zazdrość). Niech pięknie rośnie i się rozwija!!

Esiek no tak rzeczywiście gdzieś wyjdzie za 2 miesiące. Szybko minie, zobaczysz

reklama
czesc dziewczynki.Witam Was serdecznie.Mialabym do Was tylko mala prosbe.Prosze Was z calego serca poczytajcie sobie o Nowennie Pompejanskiej.To jest cudowna modlitwa gdzie Matka Boza obiecala ze kazdy kto sie do niej zwroci w okreslonej intencji,kto bedzie ja odmawial przez 54 dni zostanie wysluchany i bedzie swiadkiem Cudu Bozego.Prosze Was nie zlekcewazcie mojej prosby.Wiele z nas jest w sytuacji beznadziejnej i tylko modlitwa moze nam pomoc.Ludzie moga wiele mowic i wiele obiecywac ale to obiecala nam sama Matka Boza,jej chyba warto zaufac.Z gory dziekuje Wszystkim ktorzy nie zlekcewaza mojej prosby.pozdrawiam serdecznie.

Monisia mam identyczne zdanie o Nowennie Pompejańskiej, odmawiam ja już 39 dzień. Może któraś z Was dziewczyny się zainteresuje tą modlitwą, jest czasochłonna ale ja np. odmawiam ją w autobusie.

Cyrianka gartulacje dla całego ogromnego 10 mm kropka :-).

Lenkabar nie ma się co stresować spytaj jutro Sienkiewicza ale oni zawsze tak mają ze dyzury maja na Kasprzaka i dr. S. jest w czwartek ale Głębowski jest oki bardzo delikatny i zobacz wycianął mi 8 jajieczek i miałam 4 zarodeczki, bardzo miły i przyjemny lekarz.

Infinity bardzo mi przykro szkoda ze sie nie udało, ale mam nadzieję ze będziesz walczyc dalej:-(

A u mnie poszło, krew oddana i czekamy na wynik, dobrze ze mam troszke pracy to sie zajmę.

Cyryjanka gratuluje - cały 1cm szczęścia :-)
Powiedz mi proszę odnośnie tego progesteronu - ty miałaś cykl z owulacją (naturalna/wywołaną)? - bo wtedy faktycznie dawki leków mogą być małe bo organizm sam też produkuje. Ja mam cykl bezowulacyjny, sztuczny więc mój cały progesteron pochodzi z leków ...

Madzia 76 będę walczyć, muszę ... teraz to jak szybko wrócę do 'normy' i się pozbieram zależy w dużej mierze od lekarza - mam dużo wątpliwości i pytań do niego - zobaczymy jaki ma plan na mnie i czy uda nam się ustalić jakieś rozwiązanie które mnie również będzie satysfakcjonować ... na razie czekam na informację ...
Trzymam kciuki oczywiście za Twój wynik :tak:

Dziewczyny pomóżcie proszę!
u mnie @ wczoraj koło 17:00 lekko wychynęła zza rogu, dzisiaj rozkręciła się na dobre w nocy kompletnie nic.
I teraz mam dylemat który dzień uznać za pierwszy dzień cyklu?? bo 5 dc muszę się umówić na podglądanie, a od 2 dc mam zacząć zastrzyki. POMOCY, dzisiaj mam 1 czy drugi dzień cyklu według Was??
To moja pierwsza stymulacja i nie chcę jej źle zacząć!

Bzibziok po mojemu dzis jest 1 ale nie stresuj sie tak nie bedzie problemu mój lekarz mi powiedział ze to jest elastyczne i jeśli @ przychodzi popołudniu to jako 1 bierzesie dzień nastepny ja teraz tak miałam i mam zarodeczki.

reklama
Do góry