reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lenkabar a ja bylam na l4 od punkcji az do testowania choc pracy ciezkiej nie mam. Wolalam dmuchac na zimne...wirusy, grypa itd ;/
Z tym 2 miesiaca to strzelam sobie, choc wedlug mnie wczoraj byla owulka. Ale nic nie wiem czekam na @.

reklama
Jo.M., Cyryjanka – jak Wasze wizyty??

Madzia76 - &&&&&&&&&& za betę, ale przemyśl jeszcze ten temat...

STYCZEŃ:

31: Madzia76 - wysoka beta

LUTY:

1: MagdaM33 -
I weryfikacja
1: MARTA12 - wysoka beta
3: dorotav - wizyta u immunologa
3: martaczi - badanie prenatalne
3: lenkabar - punkcja
6: majka201 - wysoka beta
7: mmm… - wysoka beta
7: Hope84 - wysoka beta
7: montana8 - wysoka beta
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
10: genna - kolejna wizyta u immunologa

Madzia76 - Ty uparciuchu jeden :-D OK, ale jak wynik będzie zadowalający to skaczemy z radości, a jak mniej zadawalający to się nie stresujemy :tak:

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę jestem tu po raz pierwszy:) Witam wszystkie babki:-)
Jestem mamą dzięki in vitro. W 2012r. udało się długim protokółem. Mam córę. Teraz zaczynam krótki z myślą syn;-)

Ostatnia edycja:
Melduje sie po wizycie, calkiem swiezo bo byla pozno wieczorem. Moj kropek mierzy 10mm i serduszko bije jak nalezy:)). Caly czas sie usmiecham do siebie bo mialam tyle obaw. Glownie przez to, ze u mnie objawy ciazowe sa prawie zerowe. Dlatego dziewczyny pamietajcie, ze u kazdej inaczej to wyglada i u mnie na prozno wyczekiwac bolu piersi czy mdlosci co jest najbardziej powszechne. Moje piersi urosly o ile wogole mozna to tak nazwac o jakies 5%, czyli wizualnie wogole, w dotyku sa pelniejsze, ale wogole nie bola nawet przy dotyku, a kropek rosnie i nie przejmuje sie zeschizowana na punkcie ciazowych objawow mamusia;). Btw. czytalam dyskusje o progesteronie i chyba wychodzi na to, ze mam najnizsza dawke z Was wszystkich, biore 3 razy na dobe duphaston, przez pierwsze dwa tygodnie mialam 4 razy na dobe i bez zadnej weryfikacji bo tego nie robia standardowo w mojej klinice, ale postanowilam nie dac sie zwariowac i zaufac lekarzowi, takze oni chyba wiedza kiedy sa przeslanki do takiej weryfikacji, a kiedy nie.

Pozdrawiam wszystkie, dobrej nocki!

Madzia 76 - kciuki za jutrzejsza bete:)

reklama
Do góry