reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nat85 - WITAJ :-)

Martaczi
, nic nie piszę bo w sumie nie ma o czym. Kłuję się od tygodnia, ale dopiero dziś będę miała pierwszą wizytę
sprawdzającą. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Chciałabym już skończyć stymulację, ale to raczej niemożliwe
po 7 dniach. W Invimedzie miałam 10 dni stymulacji. Napiszę dziś po wizycie co i jak.
Co do czarnej d..y, to mieszczę się w niej jeszcze ja - niestety.

reklama
Sham a niech to! może to za wcześnie jednak 7dpt a jednak Twój zarodek był słabiutki musisz powtórzyć w piątek:tak:
Fusun o której masz wizytę? trzymam kciuki za ładne pęcherzyki! różnie może byc byłam stymulowana z dziewczyna i ona na tym pierwszym podlądanku już dostała zastrzyki końcowe i była już umówiona na pick up a ja wtedy dopiero tak naprawdę się rozkręcałam z zastrzykami! bo jestem głupia i pyska nie otworzyłam nie wiem zawsze na wizycie odejmuje mi mowę a moi dr nie są skorzy do pogaduszek! dziś mam wizytę na 19 :szok: i całą listę pytań, możecie mi jeszcze podsunąć jakieś pytanka:tak:
dziś zauważyłam Tequilę że już po punkcji hallo gdzie się podziewasz na jakim wątku??? za Ciebie ogromne kciukasy:-)
ja to też jestem w czarnej tam bardzo głęboko :wściekła/y:

Sham- przykro. Siły kochana do dalszej walki..
Nat85- witam i trzymam kciuki
dari- super, ze tak od razu wam się udalo
zula- uda ci się. Wiem jakie to frustrujace i długotrwałe, ale w końcu się uda.
Hope- czy to dziś?

Leia a Ty kiedy teraz masz wizytę? jak się czujesz? już nie krwawisz?
Nat85 Witaj:-) kciuki zaciśnięte za wysoką betę!:tak:
Hope nie ukrywaj się!!! ale to już na betę śmigaj!:tak:&&&
Genna gdzie się podziewasz Kochana dostałaś info w sprawie zmainy kliniki?

kurde ja się martwię dzisiejsza wizytą w dodatku cały czas mam plamienie a zostało mi 6 tab antykoncepcyjnych :-(

Hey :) wiem,ze bedziecie na mnie krzyczec ale nie poszlam na bete.....mam pietra haha...boje sie cholernie, wole czekac na okres, bedzie mi latwiej jak on przyjdzie niz mialabym zadzownic do labo i babka powie mi Pani M.... bardzo mi przykro nie tym razem...juz mnie znaja,wiec wole sobie tego oszczedzic...
@ dzisiaj lub jutro...na razie czysto....

Witam kobitki sham bardzo mi przykro najgorsze jest to wielkie rozczarowanie:-(ale to był dopiero 7dpt takze moze powtórzysz jeszcze za pare dni?ja mam robic bete dopiero 12dpt.Darii dziękuję za motywacje i wiare staram sie nie tracic nadziei ale pobolewa mnie podbrzusze i zaczynam świrować,a tak na początku byłam spokojna. a co z szyszka nadal sie nic nie odzywa...więc nadal wszystkim życzę powodzeń i wytrwałości:tak::tak:

fusun leczysz sie w Gdańsku? Do kogo trafiłaś? Długo już jesteś w tej klinice? Jesteś zadowolona?

Dwie pełne procedury miałam w Invimedzie w Gdyni - byłam zadowolona z lekarza prowadzącego, ale do ciąży nie doszło. Teraz zmieniłam na Invictę w Gdańsku, zakwalifikowałam się do programu rządowego. "Prowadzi" mnie dr Zieliński, chociaż w sumie trudno mówić o prowadzeniu, bo miałam jedną wizytę. Dziś będzie druga.

Martaczi wizytę mam na 13 u doktorka od stymulacji, a na 13:30 druga wizyta - u anestezjologa

reklama
Do góry