reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nat85 - WITAJ :-)

Martaczi
, nic nie piszę bo w sumie nie ma o czym. Kłuję się od tygodnia, ale dopiero dziś będę miała pierwszą wizytę
sprawdzającą. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Chciałabym już skończyć stymulację, ale to raczej niemożliwe
po 7 dniach. W Invimedzie miałam 10 dni stymulacji. Napiszę dziś po wizycie co i jak.
Co do czarnej d..y, to mieszczę się w niej jeszcze ja - niestety.

reklama
Sham a niech to! może to za wcześnie jednak 7dpt a jednak Twój zarodek był słabiutki musisz powtórzyć w piątek:tak:
Fusun o której masz wizytę? trzymam kciuki za ładne pęcherzyki! różnie może byc byłam stymulowana z dziewczyna i ona na tym pierwszym podlądanku już dostała zastrzyki końcowe i była już umówiona na pick up a ja wtedy dopiero tak naprawdę się rozkręcałam z zastrzykami! bo jestem głupia i pyska nie otworzyłam nie wiem zawsze na wizycie odejmuje mi mowę a moi dr nie są skorzy do pogaduszek! dziś mam wizytę na 19 :szok: i całą listę pytań, możecie mi jeszcze podsunąć jakieś pytanka:tak:
dziś zauważyłam Tequilę że już po punkcji hallo gdzie się podziewasz na jakim wątku??? za Ciebie ogromne kciukasy:-)
ja to też jestem w czarnej tam bardzo głęboko :wściekła/y:

Sham- przykro. Siły kochana do dalszej walki..
Nat85- witam i trzymam kciuki
dari- super, ze tak od razu wam się udalo
zula- uda ci się. Wiem jakie to frustrujace i długotrwałe, ale w końcu się uda.
Hope- czy to dziś?

Leia a Ty kiedy teraz masz wizytę? jak się czujesz? już nie krwawisz?
Nat85 Witaj:-) kciuki zaciśnięte za wysoką betę!:tak:
Hope nie ukrywaj się!!! ale to już na betę śmigaj!:tak:&&&
Genna gdzie się podziewasz Kochana dostałaś info w sprawie zmainy kliniki?

kurde ja się martwię dzisiejsza wizytą w dodatku cały czas mam plamienie a zostało mi 6 tab antykoncepcyjnych :-(

Hey :) wiem,ze bedziecie na mnie krzyczec ale nie poszlam na bete.....mam pietra haha...boje sie cholernie, wole czekac na okres, bedzie mi latwiej jak on przyjdzie niz mialabym zadzownic do labo i babka powie mi Pani M.... bardzo mi przykro nie tym razem...juz mnie znaja,wiec wole sobie tego oszczedzic...
@ dzisiaj lub jutro...na razie czysto....

Witam kobitki sham bardzo mi przykro najgorsze jest to wielkie rozczarowanie:-(ale to był dopiero 7dpt takze moze powtórzysz jeszcze za pare dni?ja mam robic bete dopiero 12dpt.Darii dziękuję za motywacje i wiare staram sie nie tracic nadziei ale pobolewa mnie podbrzusze i zaczynam świrować,a tak na początku byłam spokojna. a co z szyszka nadal sie nic nie odzywa...więc nadal wszystkim życzę powodzeń i wytrwałości:tak::tak:

fusun leczysz sie w Gdańsku? Do kogo trafiłaś? Długo już jesteś w tej klinice? Jesteś zadowolona?

Dwie pełne procedury miałam w Invimedzie w Gdyni - byłam zadowolona z lekarza prowadzącego, ale do ciąży nie doszło. Teraz zmieniłam na Invictę w Gdańsku, zakwalifikowałam się do programu rządowego. "Prowadzi" mnie dr Zieliński, chociaż w sumie trudno mówić o prowadzeniu, bo miałam jedną wizytę. Dziś będzie druga.

Martaczi wizytę mam na 13 u doktorka od stymulacji, a na 13:30 druga wizyta - u anestezjologa

reklama
Do góry