reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hope - powiem Ci że różnie z tą @ jest , ja tak miałam że raz przyszła jeszcze przed betą takie plamienia brązowe a innym razem nic. Kurcze mocna jesteś że na bete nie poszłaś jeszcze.

fusun - o ile u was nie ma wyraznie bardzo zlego czynnika meskiego, to fakt, ze umieraja zarodki do 3 doby z duzym prawdopodobienstwem swiadczy o niskiej jakosci komorek. bo dopiero po 3 dobie czynnik meski zaczyna odrywac wieksza role....

fusun - o ile u was nie ma wyraznie bardzo zlego czynnika meskiego, to fakt, ze umieraja zarodki do 3 doby z duzym prawdopodobienstwem swiadczy o niskiej jakosci komorek. bo dopiero po 3 dobie czynnik meski zaczyna odrywac wieksza role....

Do 3 doby zawsze przetrwały - wtedy odbywał się transfer i zarodki się dzieliły... Czynnik męski jest niestety. Fragmentacja 43% (badanie z ubiegłego roku), asthenozoospermia, morfologia 2%

Martaczi i Fusun koniecznie zdajcie relację z przebiegu dzisiejszych wizyt. Do mnie dzisiaj przyszła @ a wizytę mam 28-go. Napiszcie mi dziewczynki od którego dnia cyklu zaczęłyście stymulację? Bo ja zacznę od 7. Ja nie planuję brać akupunktury ale weryfikację chyba wezmę.

reklama
Do góry