Po krotce. Jestem po kilku inseminacjach,dwóch laparoskopiach-endometrioza,w młodym wieku dlatego każdy lekarz powtarzał,ze na In Vitro jeszcze za szybko...2 lata temu trafiłam do kliniki w Gdańsku to był błąd stamtąd przenieslismy sie do Szczecina. Pierwsza porażka w marcu 2013. 1 blastka nie chciała z nami zostać,druga nie przetrwała rozmrazania... Kolejny transfer był we środę. Miałam 13 zarodków. Z tego 1 blasus jest jeszcze ze mną i 2 blastki czekają na swoją kolej ;-) jutro powinnam dostać @ wczoraj w nocy miałam dziwne skurcze. Jestem dobrej myśli. Nie łamie sie po ostatnim razie. Mam wole walki i chęci na duuuuuza rodzinkę ;-) pozdrawiam wszystkie staraczki
reklama
kikifish87
Fanka BB :)
sham - tule mocno:-(
sham - a Ty miałaś podanego blaska? Wydawało mi się, że nie. Kurde albo mi się już myli, ktra co albo jest szansa, że ten 7dpt to za wcześnie...
Dziewczyny u mnie też jest tak, że już od wielu lat siedzę na forum (innym) i tam na jednym to niektóe dziewczyny już drugiej pociechy się doczekały i zostałyśmy biedne chyba w dwójkę (tak od początku) a na drugim też w trójkę czy czwórkę. Moje koleżanki też mają już drugie dziecko a ja najwcześniej z nich zaczęłam starania. Powiem więcej - teraz to ja już nawt w pomoc lekarzy nie wierzę bo po tylu latach starań to już tylko cud może się zdarzyć...
Dziewczyny u mnie też jest tak, że już od wielu lat siedzę na forum (innym) i tam na jednym to niektóe dziewczyny już drugiej pociechy się doczekały i zostałyśmy biedne chyba w dwójkę (tak od początku) a na drugim też w trójkę czy czwórkę. Moje koleżanki też mają już drugie dziecko a ja najwcześniej z nich zaczęłam starania. Powiem więcej - teraz to ja już nawt w pomoc lekarzy nie wierzę bo po tylu latach starań to już tylko cud może się zdarzyć...
reklama
Fusun
Fanka BB :)
Sham.... Co za niesprawiedliwy los. Tak mi przykro. Zbieraj siły
Podziel się: