reklama
Dla Wszystkich, którzy przestali wierzyć, że wszystko jest możliwe:
Opera duo Charlotte & Jonathan - Britain's Got Talent 2012 audition - UK version - YouTube
Opera duo Charlotte & Jonathan - Britain's Got Talent 2012 audition - UK version - YouTube
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Oktavi: te video od razu na mysl przysuwa susan b... Piekne sa takie chwile
Sham: trzymaj sie jakos. Bardzo mi przykro
Sham: trzymaj sie jakos. Bardzo mi przykro
Zuzia2011
Fanka BB :)
Leia - widzisz mowilam ze bedzie dobrze - bardzo sie ciesze ze maluszek zdrowo rosnie - zycze spokojnej ciazy...
Sham - oj kochana przekro mi... to takie niesprawiedliwe, serce peka kazda z nas wie co czujesz - trzymaj sie...
I ja sie przylaczam do druzyny z "czarnej d...y" - dziewczyny z ktorymi podchodzilam pierwszy raz juz dawno tula swoje malenstwa a ja nadal czekam... strasznie to wszystko trudne - ja mam wrazenie ze stoje juz na krawedzi i poprostu nie zniose kolejnej porazki - tak sie boje tego kolejnego podejscia...
Sham - oj kochana przekro mi... to takie niesprawiedliwe, serce peka kazda z nas wie co czujesz - trzymaj sie...
I ja sie przylaczam do druzyny z "czarnej d...y" - dziewczyny z ktorymi podchodzilam pierwszy raz juz dawno tula swoje malenstwa a ja nadal czekam... strasznie to wszystko trudne - ja mam wrazenie ze stoje juz na krawedzi i poprostu nie zniose kolejnej porazki - tak sie boje tego kolejnego podejscia...
lolitka200
Zuzia: ja sie tez boje. Bardzo.... Nie wiem czemu. Mam nadzieje ze mi przejdzie
Zuzia2011
Zuzia: ja sie tez boje. Bardzo.... Nie wiem czemu. Mam nadzieje ze mi przejdzie
Lolitka - naprawde ?? Ty masz stracha?? Ja zawsze cie odbieralam jako jedna z silniejszych optymistek tutaj na forum - za taka "zelazna" kobite;-) w koncu tyle juz przeszlas a jednak sie nie poddajesz, malo tego walczysz wszystkimi sposobami - te diety, organizowanie lekow, caly ten twoj blog no naprawde tylko podziwiac. Takze ty tu sie nie starchaj bo ja w jeszcze wieksza panike popadne;-)
lolitka200
Zuzia: mysle ze to chwilowe ale i tak sie dziwie ze stracha zlapalam. Jakbym pierwszy raz podchodzila...
kasik36
Sham przykro mi kochana :-(
reklama
Zuzia kochana nie jesteś tu sama ja tez ciagle czekam na swoją kolej! Trzymam kciuki i tym razem napewno to będzie nas czas
sham łącze się z tobą w bólu oraz wysyłam energii zapas na dalsza walkę """"""
leila wracaj do zdrowia!!
sham łącze się z tobą w bólu oraz wysyłam energii zapas na dalsza walkę """"""
leila wracaj do zdrowia!!
Podziel się: