reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hope ale jak nie odstawisz leków to dostaniesz okres myślisz??? ja zawsze tak ok 4-5 dni po odstawieniu leków dostaję @!
Fusun no to się miniemy, szkoda :-( Dr Wiśniewska bardzo fajna a bierzesz akupunkturę przed i po? i ten panel weryfikacyjny?

nie udowodniona ze akupunktura pomaga w ivf.... napewno nie szkodzi. a badania w tym kierunku sa sprzeczne: jedne mowia ze pomaga, inne ze jest bez znaczenia.

akupunktura pomoze sie pewne rozluznic, i psychicznie chyba moze poprawic nastroj w tym sensie ze poprawia wiare ze cos wiecej zrobilismy:)

oktavi - jak stymulka? czym i ile sie klujesz? jestem bardzo ciekawa jak ci pojdzie z tymi 9 antr pecherzykami. pisz jak tylko cos bedziesz po 1szym usg wiedziec

Ale najpierw musi dojść do transferu. Tak się boję, że żaden zarodek nie dotrwa do 5 doby.. W Invimedzie transfer był zawsze w 3 dobie i wtedy jeszcze miałam zarodki, ale żaden się nigdy nie zagnieździł co chyba oznacza, że umierały po 3 dobie...

Fusun ja na 19 także relację zdam jutro bo w domu będziemy późno :tak:
a co do Twoich obaw miałam to samo tylko że w Invimedzie nigdy nie miałam żadnego zarodka zamrożonego żaden nie dotrwał a miałam sporo komórek nastrzykiwanych ok 35 przez te 3 stymulację. a zobacz że w Invikcie z 6 kom miałam 3 blastki:szok: chociaż się nie udało i tak widzę światełko w tunelu;-)

Fusun ja na 19 także relację zdam jutro bo w domu będziemy późno :tak:
a co do Twoich obaw miałam to samo tylko że w Invimedzie nigdy nie miałam żadnego zarodka zamrożonego żaden nie dotrwał a miałam sporo komórek nastrzykiwanych ok 35 przez te 3 stymulację. a zobacz że w Invikcie z 6 kom miałam 3 blastki:szok: chociaż się nie udało i tak widzę światełko w tunelu;-)

Serio? No to daje nadzieję. Jednak Invicta ma chyba lepsze laboratorium, embriologów.

reklama
Hope ale jak nie odstawisz leków to dostaniesz okres myślisz??? ja zawsze tak ok 4-5 dni po odstawieniu leków dostaję @!
Zawsze dostawalam okres pomimo brania lutinusa lub duphastonu, wiec mysle ze tym razem bedzie tak samo....ostatnio transferze bralam 3x1 lutinusa i w 10dpt dostalam okres, taki dosc krwisty :p moze jutro sikne :) hahaha

Do góry